Pohjoismainen konferenssi 19.–20.11. kokoaa yhteen alkoholipolitiikan asiantuntijat

Vilna

NordAN -konferenssi järjestetään 19.–20. marraskuuta Vilnassa, Liettuassa. Konferenssin teemana on ”Interfering factors in alcohol policy”.

Konferenssi kokoaa yhteen alkoholipolitiikan asiantuntijoita, tutkijoita, viranomaisia ja kansalaisjärjestöjä. Konferenssissa kuullaan muun muassa siitä, miten alkoholiteollisuus pyrkii vaikuttamaan alkoholipolitiikkaan, millainen on opioditilanne Pohjoismaissa ja Baltiassa sekä keskustellaan koronan vaikutuksista alkoholihaittoihin. Tilaisuuden kieli on englanti.

Tarkempaa tietoa ohjelmasta ja ilmoittautumislomake löytyvät konferenssin sivuilta NordAN conference 2021 – Interfering factors in alcohol policyNordan. Konferenssi on avoin kaikille alkoholihaittojen parissa toimiville ja aiheesta kiinnostuneille.

Konferenssiin voi osallistua joko paikan päällä Vilnassa (hinta 120 €) tai etäyhteydellä (hinta 80 €). Ilmoittautuminen 16.11. mennessä.

NordAN (Nordic Alcohol and Drug Policy Network) on Pohjoismaiden ja Baltian päihdejärjestöjen verkosto, joka on perustettu vuonna 2000. Mukana toiminnassa on 80 järjestöä. Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry on NordANin jäsen ja EHYTillä on edustus NordANin hallituksessa. Verkoston puheenjohtajana toimii professori Peter Allebeck Karolinska Institutista Ruotsista. Lue lisää www.nordan.org.