Päihdepäivät-tapahtumassa esillä suomalaisen alkoholipolitiikan tulevaisuus

Työelämäkuvitusta.

Ensimmäisenä seminaaripäivänä pohditaan, mitkä ovat tehokkaimpia tapoja tehdä ehkäisevää päihdetyötä. Alan kärkitutkijat katsovat 2020-luvun ehkäisevän päihdetyön trendejä ja arvioivat, kuinka käynnissä oleva sote-uudistus vaikuttaa ehkäisevän päihdetyön kenttään.

Alkoholipolitiikan kuumimpiin kysymyksiin etsitään vastauksia toimitusjohtaja Kari Välimäen johdolla.  Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen erikoistutkija Pia Mäkelä kuvaa alkoholipolitiikkaa kansantalouden näkökulmasta ja kertoo, minkälaisella alkoholipolitiikalla voidaan edistää tasapainoista alkoholikulttuuria. Seminaarissa kuullaan myös tuoreimmat tiedot alkoholipolitiikan uudistustyön etenemisestä. Sosiaali- ja terveysministeriön hallitusneuvos Ismo Tuominen tuo Päihdepäiville terveisensä ministeriöstä.

Päihdepäivät on kaikkea tätä. Kahteen päivään mahtuu tarjontaa niin päihdealan ammattilaiselle kuin päättäjälle, kasvattajalle tai sosiaali- ja terveydenhoidon osaajalle.

Tapahtuman ohjelma löytyy Päihdepäivien omilta sivuilta. Ilmoittautumisohjeet ja muut yksityiskohdat löydät osoitteesta www.päihdepäivät.fi

 

Lisätiedot tapahtumasta:

Annika Eloranta
koulutussuunnittelija, EHYT ry
p.050 411 0357

Sara Salomaa (medialle)
tiedottaja, EHYT ry
p. 050 438 8129
etunimi.sukunimi@ehyt.fi