EHYTin Aikuiset-osaston osastopäälliköksi on valittu Heikki Luoto

Aikuistyön uusi päällikkö Heikki Luoto.

Teologian maisteri Heikki Luoto aloittaa Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry:n Aikuiset-osaston osastopäällikkönä syyskuussa 2021.

Luodolla on vahva järjestöpuolen kokemus mielenterveys-, päihde-, ja nuorisojärjestöistä toiminnanjohtajana sekä eri luottamushallinnon tehtävistä. Luoto on työskennellyt järjestöjen johtotehtävien lisäksi A-klinikkasäätiöllä rakentaen digitaalisia palveluita päihde-, peli-, ja mielenterveyskentällä sekä Kotka-Kymin seurakuntayhtymän vs. seurakuntapastorina.

Luoto siirtyy EHYTiin Suomen Lukiolaisten Liiton pääsihteerin tehtävästä. Tätä ennen Luoto työskenteli Nuorten mielenterveysseura Yeesi ry:n toiminnanjohtajana.

”Odotan innolla, että pääsen tekemään töitä yhdessä EHYT ry:n osaavien asiantuntijoiden kanssa. Näen, että ehkäisevän päihdetyön rooli korostuu erityisesti koronan jälkeisessä jälleenrakentamisessa.”, Luoto kommentoi valintaansa.

Luodolla on hyvät yhteistyöverkostot eri yhteiskunnallisiin toimijoihin ja hän on toiminut lukuisissa luottamustehtävissä. Luoto on suorittanut maisteritutkintonsa lisäksi yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon (YJET).

Lisätietoja:

Marja Pakarinen, puh. 040 629 9045 , marja.pakarinen@ehyt.fi
Heikki Luoto, puh. 0503688894