Pelikilpailun voittaja ratkennut

tiedote_liitutaulu

Pelikilpailun voittaja ratkennut

Kaksi kertaa toteutunut Pelikilpailu yhteistyössä Metropolia Ammattikorkeakoulun kanssa on päättynyt. Vuoden 2012 Pelikilpailun voitti peli nimeltä Addiction Islands, jonka toteutti Team4.

”Peli on upeasti toteutettu seikkailupeli, jossa pelaaja voi valitsemallaan hahmolla kiertää erilaisia saaria ja vastata päihdeaiheisiin kysymyksiin. Kysymyksin vastaamalla saa kerättyä kolikoita joista on hyötyä pelin edetessä. Peli kiinnostaa nuoria varmasti ja siitä voi oppia uutta” arvioi verkkopedagogi Paula Salmi.

EHYT ry arvioi kaikki Pelikilpailun pelit. Arviointikriteereinä olivat pelattavuus, viihteellisyys, tieto ja omaperäisyys. Pelikilpailu järjestetään vuosittain. Pelikilpailussa opiskelijat muodostavat 4-5 hengen moniammatillisia tiimejä, joihin kuuluu sekä sosiaalialan että mediatekniikan opiskelijoita. Opiskelijat voivat osallistua Pelikilpailuun osana innovaatio-opintojaan. Kilpailun ideana on saada valmiiksi ehkäisevän päihdetyön tietokonepeli. Pelin idean, kohderyhmän ja alustan tiimi päättää itse. Pelikilpailun voittajat saivat palkinnoksi 300 euroa.

Kaikki Pelikilpailun pelit löytyvät EHYT ry:n nuorille suunnatulta pelisivustolta www.pelimesta.fi