Lähde mukaan pilottiiin, joka tuo sukupolvet yhteen uusilla tavoilla

tiedote_liitutaulu
LähiVerkko-projekti käynnistää syyskuussa pilotin, jonka teemana on ylisukupolvisuus. Pilotin tavoitteena on lisätä isovanhempien ja lastenlasten yhteydenpitoa sekä lisätä isovanhempien osallisuutta lastenlasten arkeen. Nyt projekti rekrytoi osallistujia pilottiin, kiinnostaisiko sinua?

Haluaisitko pitää lapsenlapseesi tai vaikka kummilapseesi useammin yhteyttä ja osallistua hänen arkeensa enemmän? Haluaisitko kokeilla uusia tekniikan sovelluksia, jotka helpottaisivat tätä yhteydenpitoa?

Mistä on kyse?

LähiVerkko-projekti käynnistää syyskuussa pilotin, jonka teemana on ylisukupolvisuus. Pilotin tavoitteena on lisätä isovanhempien ja lastenlasten yhteydenpitoa sekä lisätä isovanhempien osallisuutta lastenlasten arkeen. Toisena tavoitteena on löytää sopivia ja helppoja välineitä yhteydenpitoon. Pilotissa kokeillaan maksutonta kuvapuhelinsovellusta ja mahdollisesti verkon kautta pelattavia pelejä.

Mitä osallistumiseen tarvitaan?

Lapsenlapsi, kummilapsi tai joku muu läheinen lapsi tai nuori joka olisi innokas lähtemään kanssasi kokeilemaan uusia sovelluksia helpottamaan yhteydenpitoanne. Lisäksi tarvitset tietokoneen, siihen kameran ja mikrofonin (useimmissa kannettavissa tietokoneista ne löytyvätkin) sekä internetyhteyden.

Milloin?

Pilotti käynnistyy syyskuussa. Osallistumista toivotaan ainakin marraskuun 2014 loppuun. Pilotissa on mahdollista jatkaa myös pidempi aika.

Kiinnostuitko?

Kysy lisää:

Paula Salmi
 
paula.salmi(at)ehyt.fi
 
puh. 050 549 8714

 

Karita Niittymäki
 
karita.niittymaki(at)ehyt.fi
 
puh. 050 518 0466

 

www.lahiverkko.fi