Hubu-bussin toiminta päättyi

tiedote_liitutaulu

Hubu-bussin toiminta päättyi

Kymmenen vuotta Habbo.fi:n Puistossa sijainneen keltaisen Hubu-bussin toiminta on päättynyt.

Suomalaisyritys Sulakkeen omistama Habbo.fi on virtuaaliyhteisö, jossa nuoret voivat tavata ystäviään, viettää aikaa ja chattailla. Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry:n Hubu-bussi tarjosi keskustelupaikan suomalaisille lapsille ja nuorille. Sulakkeen tekemien uudistusten takia bussi katoaa virtuaaliyhteisöstä.  

Kymmenen toimintavuoden aikana Hubu-bussissa kävi yli 150 000 vierailijaa, jotka ovat iältään 10–15-vuotiaita. Bussissa ei puhuttu pelkästään päihteistä. Tavoitteena oli jakaa tietoa elämänhallinnasta sekä terveyteen liittyvistä valinnoista ja herättää pohtimaan omia asenteita. Kymmenen vuoden aikana bussissa vieraili useita asiantuntijatahoja muun muassa Mannerheimin lastensuojeluliitosta ja A-klinikkasäätiöstä.

Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry jatkaa toimintaa verkossa useilla eri alustoilla. Vakiintunutta toimintaa on tällä hetkellä IRC-Galleriassa, Demi.fi:ssä ja Vauva.fi:ssä. Pian avataan uusi reaaliaikainen chatti Elämä on parasta huumetta –nimisessä ryhmässä Facebookissa. Uusia toimintapaikkoja haetaan koko ajan.

Lisätietoja:

Petri Keskinen
petri.keskinen(at)ehyt.fi
puh. 050 562 4842