ELOKOLOT KIINNI KORONAVIRUKSEN LEVIÄMISEN EHKÄISEMISEKSI 19.4.2020 SAAKKA

kaupunki_banneri.

Koronavirus leviää ympäri maailmaa ja WHO on julistanut koronaviruksen pandemiaksi. Myös Suomessa viranomaiset suosittelevat nyt välttämään kokoontumisia ja harrastustoimintaa viruksen leviämisen ehkäisemiseksi. EHYT ry asettaa terveyden ja turvallisuuden etusijalle kaikessa toiminnassaan. Siksi kaikki Elokolot ovat toistaiseksi kiinni 19.4.2020 saakka. Pyrimme tällä hidastamaan viruksen leviämistä.

Seuraamme tilanteen kehittymistä aktiivisesti ja tiedotamme jatkosta sen perusteella. Elokolojen työntekijät ovat tavoitettavissa normaalisti puhelimitse ja sähköpostilla jokaisena arkipäivänä. Olkaa siis yhteydessä, jos kaipaatte tukea tai juttuseuraa ja voimme yhdessä kehittää tapoja pitää yhteyttä toisiimme erilaisten viestintävälineiden kautta. Elokolojen puhelinnumerot löytyvät kunkin Elokolon omalta sivulta osoitteesta www.ehyt.fi/fi/elokolot-ja-kohtaamispaikat

Ymmärrämme, että Elokolojen sulkeminen määräajaksi aiheuttaa pettymyksiä, mutta elämme hyvin poikkeuksellisia aikoja. Pahoittelemme tilanteesta aiheutuvaa vaivaa ja toivomme kaikilta ymmärrystä ja yhteistyöhenkeä. Meille EHYT ry:ssä on ensisijaisen tärkeää huolehtia koko Elokolo-yhteisömme eli kävijöidemme, vapaaehtoistemme, opiskelijoiden sekä työntekijöidemme terveydestä.

12.3.2020 Tuomas Tenkanen osastopäällikkö, Aikuiset EHYT ry