EHYT ry:n toiminnanjohtajaksi Kristiina Hannula

Kristiina

Hannula toimii tällä hetkellä EHYT ry:ssä johtajana vastaten kouluissa tapahtuvasta ehkäisevästä päihdetyöstä sekä järjestöjen ehkäisevän päihdetyön verkoston toiminnasta. Lisäksi hän toimii myös EHYT ry:n eurooppalaisten yhteistyöjärjestöjen, Eurocaren ja NordANin, hallituksen jäsenenä. Ennen EHYT ry:n perustamista Kristiina Hannula toimi Terveys ry:n toiminnanjohtajana.  EHYT ry perustettiin vuonna 2011 jolloin Elämäntapaliitto ry, Terveys-Hälsan ry ja Elämä On Parasta Huumetta ry yhdistyivät.  Hannulalla on vahva tausta koulumaailmasta, ennen järjestötyöhön siirtymistä hän toimi usean vuoden ajan peruskoulun rehtorina.

EHYT ry:n toiminnanjohtajana Hannula haluaa EHYT ry:n strategian mukaisesti tuottaa elämäniloa ja hyvinvointia ilman päihde- ja pelihaittoja yhdessä niin oman järjestön toimijoiden kuin yhteistyökumppaneiden kanssa.

–    Ehkäisevää päihdetyötä tehdään parhaimmillaan yhteistyössä. Järjestöillä on monta kertaa tärkeä rooli tuon yhteistyön mahdollistajana eri tasoilla. Tavoitteeni on, että EHYT ry tulevaisuudessakin voi toimia yhteistyön rakentajana ja tukea niin viranomaisia, ammattilaisia kuin vapaaehtoisia heidän tärkeässä työssä eri puolella Suomea.

Lisätiedot:

Kristiina Hannula
Johtaja, EHYT ry (toiminnanjohtaja 1.12.2015 alkaen)
p. 040 701 5207
kristiina.hannula(a)ehyt.fi