EHYT ry haastaa suomalaiset sanomalla: OLE VUODEN 2014 PARASTA VAPPUSEURAA

tiedote_liitutaulu

EHYT ry haastaa suomalaiset sanomalla: OLE VUODEN 2014 PARASTA VAPPUSEURAA

EHYT ry haastaa kaikki suomalaiset mukaan iloiseen vapun juhlintaan. Talven jälkeen otetaan riehakas irtiotto. Vappuna juhlitaan alkanutta kevättä, nuoruutta ja työtä. Juhlintaan kuuluu iloista seuraa, hyvää ruokaa ja karnevaalimaista tunnelmaa.

Myös juominen ja maljojen nostelu ovat osa suomalaista vappua. Vappuna on lupa ottaa rennommin – nostaa kravatti otsalle ja nauraa itselle.

Liity mukaan Facebook-tapahtumaan ja ole vapun 2014 parasta mahdollista seuraa. Vietä karnevaalia, älä noloa örväystä. Löydä itsesi tanssilattialta, älä naapurin pensasaidasta. Ole sitä, mitä haluatkin olla – ole haluttu vappuheila, ole porukan hauskuuttaja ja ole Vuoden 2014 parasta vappuseuraa! Sillä hei – kuka muu muka olisi?!

Ilmianna itsesi ja ilmoittaudu mukaan Vuoden 2014 paras vappuseura –tapahtumaan. Voit halutessasi myös mainita tapahtuman seinällä, miksi juuri Sinä olet Vuoden 2014 loistavin vappunaaras tai vappu-uros. Kaikkien tapahtumaan osallistuneiden kesken arvotaan kahden hengen illallinen viineineen helsin-kiläisessä huippuravintolassa. Illallisen voi nauttia halutessaan myös ilman alkoholijuomia. Palkinnon arvo on 288 euroa. Arvonta suoritetaan kaikkien 5.5. kello 12 mennessä tapahtumaan ilmoittautuneiden kesken.

Iloista vappua ja onnea arvontaan!

 

Kilpailun säännöt

Kilpailun järjestää Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry. Arvontaan osallistuvat kaikki 25.4. klo 16 – 5.5. klo 12 mennessä EHYT ry:n Facebook-tapahtumassa tai sähköpostin välityksellä ilmoittautuneet henkilöt. Sähköpostiosallistuminen tapahtuu lähettämällä yhteystietonsa em. aikana osoitteeseen viestinta(at)ehyt.fi.

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan viiden ruokalajin illallinen kahdelle viinipaketteineen helsinkiläisessä huippuravintolassa. Palkinnon arvo on 288 euroa. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sekä hänen nimensä julkaistaan tapahtuman sivuilla sekä EHYT ry:n verkkosivuilla. Arvonta suoritetaan 5.5. klo 15.

Lisätietoa tapahtumasta: viestinta(at)ehyt.fi