EHYT ry haastaa ja hauskuuttaa SuomiAreenassa

tiedote_liitutaulu

                                               

EHYT ry haastaa ja hauskuuttaa SuomiAreenassa
EHYT ry on mukana Porin SuomiAreena-tapahtuman Kansalaistorilla 17.–19. heinäkuuta. SuomiAreena-tiimimme haastaa kävijöitä pohtimaan omaa rooliaan ehkäisevässä päihdetyössä. Erityisesti perheen pienimpiä houkuttelee EHYT ry:n onnenpyörä, joka arpoo erilaisia kesäisiä palkintoja. Tarjolla on palkintoja myös tekstiviestikyselyyn osallistuville aikuisille: mm. tuotepalkintoja arkeen ja kesään sekä mielenkiintoista luettavaa niin vanhemmille kuin ammattikasvattajille ja päihdetyön asiantuntijoille.

 

 

SuomiAreenan Kansalaistori levittäytyy tuttuun tapaan Kauppatorille, Eetunaukiolle ja Yrjönkadulle. Tori on avoinna keskiviikosta perjantaihin klo 10.00–17.00. EHYT ry:n ammattilaiset esittelevät järjestön toimintaa teltassa 32 Yrjönkadulla.

Porin SuomiAreena on yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma, joka järjestetään jo kahdeksatta kertaa. Mukana keskustelutilaisuuksissa on politiikan ja talouselämän kärkinimiä sekä muita yhteiskunnan vaikuttajia. Myös yleisö voi osallistua keskusteluun. Vuosittain eri keskustelutapahtumia on noin 70–100. Kansalaistorilla esittäytyy nelisenkymmentä järjestöä ja organisaatiota. Vuosi sitten SuomiAreena kokosi yhteensä 20 000 kuuntelijaa ja katsojaa.

SuomiAreenan pääjärjestäjät ovat MTV3 Uutiset ja Porin kaupunki. Tapahtuma ajoittuu samaan aikaan Porin Jazzin kanssa. 

  Jokainen meistä rakentaa suomalaista päihdekulttuuria päivittäisillä valinnoillaan.
  Miten sinä toimit?

 

Lue lisää SuomiAreenasta osoitteessa www.suomiareena.fi ja Facebookissa https://www.facebook.com/suomiareena.