Sosiaalinen media yhdistyksen käytössä

henkilö työskentelee kannettavalla tietokoneella

Miten saada näkyvyyttä toiminnalle? Miten tavoittaa kohderyhmiä tehokkaasti? Mitä meidän kannattaisi julkaista sosiaalisessa mediassa sen lähes rajattomien mahdollisuuksien hyödyntämiseksi pienenä järjestötoimijana?

EHYTin järjestämässä koulutusillassa annetaan rautaisannos osaamista ja sytytetään innostusta hyödyntää sosiaalista mediaa järjestön viestinnässä. Erityisesti keskitytään Facebookin tehokkaaseen käyttöön osana järjestön viestintää. Lisäksi annetaan ideoita ylipäätään järjestön toiminnan markkinointiin ja huomion keräämiseen sille – esimerkiksi jäsenhankintaa ajatellen. Koulutuksessa on varattu aikaa kysymyksille ja keskustelulle.

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti EHYT ry:n jäsenyhdistyksille mutta siihen voivat osallistua myös muut yhdistystoimijat.

Koulutusympäristö

Koulutus järjestetään tiistaina 2.3.2021 klo 17-18.30 Teams-sovelluksella.

Osallistuminen on helppoa, voit osallistua koulutukseen tietokoneella, kännykällä tai tablet-laitteella mistä tahansa, kunhan sinulla on verkkoyhteys. Suosittelemme osallistumista tietokoneen välityksellä ja langallisen verkon kautta.

Koulutus on maksuton.

Kouluttajana toimii Marjukka Kähönen Noon Kollektiivista.

Lisätietoja

Hanna Heikkilä.

Heikkilä Hanna

Projektipäällikkö 050 567 3270
Katso henkilön esittely