Someviestintävalmennus järjestöille

henkilö työskentelee kannettavalla tietokoneella

Tule hankkimaan käytännön vinkkejä vaikuttavaan someviestintään ja ota sosiaalinen media vahvemmin haltuun EHYT ry:n jäsenyhdistyksille tarjoamassa koulutuksessa.

EHYT tarjoaa jäsenyhdistystensä edustajille mahdollisuuden kehittää sosiaalisen median viestintäosaamistaan LM Somecon räätälöimällä Someviestintävalmennus järjestöille -koulutuksella.

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti EHYT ry:n jäsenyhdistyksille mutta siihen voivat osallistua myös muut yhdistystoimijat.

Valmennus tarjoaa käytännön vinkkejä ja rohkaisee käyttämään sosiaalista mediaa laajemmin hyödyksi järjestötoiminnassa. Valmennus on tarkoitettu nimenomaan järjestötoimijoille, joille sosiaalisen median perusasiat ovat jo tuttuja. Valmennus on jatkoa keväällä 2021 pidetylle koulutukselle.

Valmennuksessa käydään läpi mm:

  • Uusimmat tilastotiedot somen käytöstä Suomessa
  • Sosiaalisen median ajankohtaiset trendit
  • Algoritmin vaikutus julkaisuihin ja käyttäjiin
  • #hashtagit eli aihesanat löydettävyyden apuvälineinä
  • Emojit ja tekstien visuaalisuus
  • Materiaalien kokosuositukset

Koulutus on kahden tunnin mittainen ja se järjestetään Teamsissa. Kouluttajana toimii Heli Annala. Heli on valmentajana helposti lähestyttävä ja innostava. Someviestintävalmennukseen ilmoittautuneiden henkilöiden taustaorganisaatiot listataan kouluttajalle ennen valmennusta, jotta hän voi räätälöidä valmennuksen juuri sopivaksi osallistujille.

Mukaan mahtuu 30 ensimmäistä!

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan 17.11. mennessä Surveypal-lomakkeen kautta: https://q.surveypal.com/24.11.2021-ilmoittautuminen-yhdistyskoulutus-someviestinta

Lisätietoja

Törrönen Soile

Järjestöasiantuntija 040 526 7201
Katso henkilön esittely