Romanilähtöinen Ensihuoli-verkkokoulutus

Vanha ja nuori mies keskustelevat.

Kun huoli läheisestä herää... osaatko sinä toimia? Ensihuoli-koulutus tarjoaa valmiuksia päihteidenkäytöstä tai pelaamisesta syntyneen huolen puheeksi ottamiseen.

Ensihuoli-koulutuksessa opitaan puhumaan vaikeista asioista kunnioittavalla tavalla, toista rohkaisemalla ja tukemalla. Koulutus on maksuton ja avoin kaikille asiasta kiinnostuneille.

17.2.2021 koulutus on suunnattu erityisesti Romanifoorumin jäsenjärjestöille ja Romani Mission tukihenkilöille ja vapaaehtoisille. Lisäksi koulutukseen voivat osallistua kaikki, joita kiinnostaa toisten auttaminen ehkäisevän päihdetyön vapaaehtoistoiminnassa.

Koulutuksen teemana on huolen puheeksi ottaminen. Koulutuksessa saat näkökulmia, ajatuksia ja vinkkejä päihde- ja peliriippuvuuksien puheeksiottoon sekä omaan jaksamiseen, tuntemuksien käsittelyyn ja hyvinvointiin.

Koulutus kestää 2 h ja sisältää keskustelua, teoriaa ja käytännön vinkkejä. Kouluttajina toimivat EHYT ry:n aluekoordinaattori Harri Jukkala ja järjestöasiantuntija Soile Törrönen. Jokainen koulutukseen osallistunut saa halutessaan sähköisen osaamismerkin. 

Koulutus toteutetaan Microsoft Teams -sovelluksella ke 17.2.2021 klo 17-19.

Koulutukseen mahtuu 50 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu koulutukseen tämän linkin kautta 15.2. mennessä

Lisätietoja

Harri Jukkala.

Jukkala Harri

Asiantuntija, Itä-Suomi 0400 274 823
Katso henkilön esittely

Törrönen Soile

Järjestöasiantuntija 040 526 7201
Katso henkilön esittely