Jäsenyhdistyksen tapahtuma: Kaamoksentorjuntailta

Ihmisiä tapahtuman kahvitauolla.

Älä anna pimeyden masentaa sinua! Tule torjumaan kaamosta! Terveys ry:n Raision alueyhdistys ry järjestää perinteisen EPT-viikon Kaamoksentorjuntaillan maanantaina 6.11. klo 17.00 kohtaamispaikka Olkkarissa (Raisiontori 6, Tasalan Apteekin vieressä).

Muusikko Marko Lahtonen esittää lauluja kitaran säestyksellä.

Naantalin Livonsaaressa asuva kirjailija, teologian tohtori Irja Aro-Heinilä kertoo meille keväällä 2023 ilmestyneestä uutuuskirjastaan ”Kun emme mitään muuta voi”, joka kuvaa tansanialaisten naisten ja tyttöjen elämää vaikeuksineen, ystävyyttä ja yhteisöllisyyttä. Romaani on fiktiota, mutta Irja Aro-Heinilä on ollut niin Keniassa kuin Tansaniassa pitkään perheensä kanssa opettajana, opiskelijapappina ja naistyön johtajana, joten kirjan aihepiiri on hänelle läheinen. Romaani ”Kun emme mitään muuta voi” on kirjasarjan ensimmäinen osa ja sen mahdollisen tuoton kirjailija lahjoittaa tansanialaisten tyttöjen ja naisten koulutukseen.

Kahvi- ja teetarjoilu.

Tilan ja tarjoilun vuoksi ilmoittautuminen viimeistään 3.11. puhelimitse tai sähköpostilla Meri, puh. 050 327 8261, meribrusi(a)gmail.com tai Auli, puh. 040 839 1891, auli.raunio(a)dnaintemet.net.

Tilaisuuden järjestää Terveys ry:n Raision alueyhdistys ry.