Jäsenkahvit: teemana monikulttuurisuus

Kahvimukeja pöydällä.

Maaliskuun jäsenkahveilla etsitään keskustellen vastauksia kysymyksiin: Mitä muslimit ajattelevat suomalaisesta päihde- ja rahapelikulttuurista? Miten saisimme maahanmuuttajia mukaan yhdistyksemme toimintaan? Osaanko lähestyä ”oikealla tavalla” eri kulttuurista tulevia ihmisiä? Miten voin kehittää kulttuurista osaamistani?

EHYT ry edistää kaikkien suomalaisten, myös maahanmuuttaneiden hyvinvointia. Järjestömme HADIYA-hanke (2020-23) toimii arabian- ja somalinkielisten perheiden parissa ja tekee yhteistyötä maahanmuuttajajärjestöjen kanssa. Hankkeeseen on syntynyt runsaasti kokemusta ja tietoa kulttuurisensitiivisyydestä.

Kaikki EHYTin jäsenyhdistysten toimijat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan keskusteluiltaan tapaamaan tuttuja ja vaihtamaan ajatuksia sekä esittämään kysymyksiä ja juttelemaan arjen monikulttuurisuudesta HADIYA-hankkeen työtekijöiden (Leena Sipinen, Malika Diouani ja Abdirahman Rage) kanssa jäsenkahveille Teamsiin 24.3.2022 klo 17-17.30.

Osallistuminen on helppoa, voit osallistua tilaisuuteen tietokoneella, kännykällä tai tablet-laitteella mistä tahansa, kunhan sinulla on verkkoyhteys. Suosittelemme osallistumista tietokoneen välityksellä ja langallisen verkon kautta.

Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset 20.3.2022 mennessä. Ilmoittaudu tästä linkistä (Surveypal-lomake)

Lisätietoja

Saija Himanka.

Himanka Saija

Asiantuntija, Lappi 050 439 1610
Katso henkilön esittely

Keskinen Jesse

Asiantuntija, Länsi-Suomi 050 571 4818
Katso henkilön esittely