Järjestötoiminnan perusteet: yhdistystoiminta ja hallitustyöskentely

henkilö työskentelee kannettavalla tietokoneella

Kattava tietopaketti järjestö- ja yhdistystoiminnasta! Lämpimästi tervetuloa huhti – toukokuun 2022 Järjestötoiminnan perusteet -webinaarisarjan koulutuksiin! Tavoitteena on tarjota ajantasaista ja kattavaa perustietoa järjestö/yhdistystoiminnasta kertauksena aktiivitoimijoille tai perehdytyksenä uusille toimijoille, joilla ei ole vielä tietoa järjestö/yhdistystoiminnasta. Webinaarisarja sisältää viisi eriteemaista koulutusiltaa Teams-alustalla.

Ota yhdistystoiminta ja hallitustyöskentely haltuun!
Koulutus järjestetään torstaina 28.4.2022 kello 17.00–19.00 Teams-alustalla.

Yhdistystoiminnan perusasioiden tunteminen vapauttaa energiaa ja aikaa itse toimintaan. Webinaarissa opit, miten yhdistyslaki ja yhdistyksen säännöt ohjaavat yhdistyksen toimintaa. Ehdotus yhdistyslain muuttamiseksi ja toimintaryhmälaiksi on tulossa alkukesästä eduskunnan käsittelyyn – millaisista muutoksista on kyse? Webinaarissa perehdymme myös siihen, millainen on hyvän hallintotavan mukainen yhdistyksen hallituksen työskentely. Mistä asioista hallitus vastaa ja mitä kuuluu hallituksen jäsenten tehtäviin ja vastuisiin?

Kouluttaja: Annika Tahvanainen-Jaatinen, Opintokeskus Sivis

Voit ilmoittautua alla olevalla linkillä kaikkiin webinaarisarjan koulutuksiin tai pelkästään joihinkin niistä.

Koulutus on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille. Webinaarisarjan järjestävät yhteistyössä Satakunnan Yhteisökeskus, EHYT ry, Opintokeskus Sivis, Varsinais-Suomen mielenterveysomaiset FinFami ry ja Satakunnan Omaishoitajat ry.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen viimeistään 15.4.2022: https://link.webropolsurveys.com/S/93E898D3E8DBD534 Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille muutama päivä ennen koulutustilaisuutta

Lisätietoja

Anne Mikkola.

Mikkola Anne

Asiantuntija, Länsi-Suomi 044 055 9920
Katso henkilön esittely