Järjestötoiminnan perusteet: toiminnan kehittäminen

henkilö työskentelee kannettavalla tietokoneella

Kattava tietopaketti järjestö- ja yhdistystoiminnasta! Lämpimästi tervetuloa huhti – toukokuun 2022 Järjestötoiminnan perusteet -webinaarisarjan koulutuksiin! Tavoitteena on tarjota ajantasaista ja kattavaa perustietoa järjestö/yhdistystoiminnasta kertauksena aktiivitoimijoille tai perehdytyksenä uusille toimijoille, joilla ei ole vielä tietoa järjestö/yhdistystoiminnasta. Webinaarisarja sisältää viisi eriteemaista koulutusiltaa Teams-alustalla.

Yhdistystoiminnan kehittäminen muuttuvassa toimintaympäristössä
Järjestetään tiistaina 3.5.2022 klo 17.00–19.00

Vaikuttava yhdistystoiminta on usein riippuvainen yhdistyksen kyvystä valmistautua ja reagoida tulevaisuuden näkymiin. Yhdistys, joka tunnistaa omat vahvuutensa sekä ennakoi ja panostaa tulevaisuudessa tarvittavan osaamisen kehittämiseen on askeleen edellä muita. Pohdimme webinaarissa yhdessä yhdistystoimintaan vaikuttavia muutosvoimia, miten ne näkyvät yhdistyksissänne ja miten mahdolliset haasteet voi nähdä kehittämismahdollisuuksina.

Kouluttaja: Annika Tahvanainen-Jaatinen, Opintokeskus Sivis

Voit ilmoittautua alla olevalla linkillä kaikkiin webinaarisarjan koulutuksiin tai pelkästään joihinkin niistä.

Koulutus on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille. Webinaarisarjan järjestävät yhteistyössä Satakunnan Yhteisökeskus, EHYT ry, Opintokeskus Sivis, Varsinais-Suomen mielenterveysomaiset FinFami ry ja Satakunnan Omaishoitajat ry.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen viimeistään 15.4.2022: https://link.webropolsurveys.com/S/93E898D3E8DBD534 Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille muutama päivä ennen koulutustilaisuutta

Lisätietoja

Anne Mikkola.

Mikkola Anne

Asiantuntija, Länsi-Suomi 044 055 9920
Katso henkilön esittely