Järjestötoiminnan perusteet: terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen yhdistystoiminnassa

henkilö työskentelee kannettavalla tietokoneella

Kattava tietopaketti järjestö- ja yhdistystoiminnasta! Lämpimästi tervetuloa huhti – toukokuun 2022 Järjestötoiminnan perusteet -webinaarisarjan koulutuksiin! Tavoitteena on tarjota ajantasaista ja kattavaa perustietoa järjestö/yhdistystoiminnasta kertauksena aktiivitoimijoille tai perehdytyksenä uusille toimijoille, joilla ei ole vielä tietoa järjestö/yhdistystoiminnasta. Webinaarisarja sisältää viisi eriteemaista koulutusiltaa Teams-alustalla.

Miten yhdistystoiminnassa tehdään terveyden edistämistyötä ja lisätään hyvinvointia?
Järjestetään tiistaina 10.5.2022 kello 17.00-19.00

Yhteistyöllä yhdistysten ja kuntien sekä muiden sidosryhmien kanssa tehdään resursseja säästävää ennaltaehkäisevää työtä, joka lisää asukkaiden hyvinvointia. Nyt on aika yhdistysten löytää roolinsa kunnissa ja hyvinvointialueilla.

Yhteisöllisyys on parasta ennaltaehkäisevää mielenterveystyötä. Innostutaan yhdessä terveyden edistämisestä!

Kouluttajat: Anne Mikkola, Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry ja Milla Roos, Varsinais-Suomen mielenterveysomaiset – FinFami ry

Koulutus on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille. Webinaarisarjan järjestävät yhteistyössä Satakunnan Yhteisökeskus, EHYT ry, Opintokeskus Sivis, Varsinais-Suomen mielenterveysomaiset FinFami ry ja Satakunnan Omaishoitajat ry.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen viimeistään 15.4.2022: https://link.webropolsurveys.com/S/93E898D3E8DBD534 Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille muutama päivä ennen koulutustilaisuutta

Lisätietoja

Anne Mikkola.

Mikkola Anne

Asiantuntija, Länsi-Suomi 044 055 9920
Katso henkilön esittely