Järjestötoiminnan perusteet: suunnitelmallinen ja laadukas yhdistystoiminta

henkilö työskentelee kannettavalla tietokoneella

Kattava tietopaketti järjestö- ja yhdistystoiminnasta! Lämpimästi tervetuloa huhti – toukokuun 2022 Järjestötoiminnan perusteet -webinaarisarjan koulutuksiin! Tavoitteena on tarjota ajantasaista ja kattavaa perustietoa järjestö/yhdistystoiminnasta kertauksena aktiivitoimijoille tai perehdytyksenä uusille toimijoille, joilla ei ole vielä tietoa järjestö/yhdistystoiminnasta. Webinaarisarja sisältää viisi eriteemaista koulutusiltaa Teams-alustalla.

Suunnitelmallinen ja laadukas yhdistystoiminta
Järjestetään torstaina 19.5.2022 kello 17.00–19.00

Miten suunnitella toimintaa ja lisätä toiminnan laatua? Miksi tämä on tärkeää?

Satakunnan Omaishoitajien hyvien käytäntöjen rohkaisemana vahvistetaan tavoitteellista ja tietoon pohjautuvaa otetta yhdistystoiminnassa ja sen kehittämisessä sekä pohditaan toimintasuunnitelman sisältöä.

Kouluttaja: Tanja Tukkikoski, Satakunnan Omaishoitajat ry

Koulutus on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille. Webinaarisarjan järjestävät yhteistyössä Satakunnan Yhteisökeskus, EHYT ry, Opintokeskus Sivis, Varsinais-Suomen mielenterveysomaiset FinFami ry ja Satakunnan Omaishoitajat ry.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen viimeistään 15.4.2022: https://link.webropolsurveys.com/S/93E898D3E8DBD534 Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille muutama päivä ennen koulutustilaisuutta

Lisätietoja

Anne Mikkola.

Mikkola Anne

Asiantuntija, Länsi-Suomi 044 055 9920
Katso henkilön esittely