Ensihuoli-koulutus eläkeläisjärjestöissä toimiville

Vanha ja nuori mies keskustelevat.

Kun huoli läheisestä herää... osaatko sinä toimia? Ensihuoli-koulutus tarjoaa valmiuksia päihteidenkäytöstä tai pelaamisesta syntyneen huolen puheeksi ottamiseen.

Ensihuoli-koulutuksessa opitaan puhumaan vaikeista asioista kunnioittavalla tavalla, toista rohkaisemalla ja tukemalla. Koulutus on maksuton ja avoin kaikille asiasta kiinnostuneille.

4.5.2021 koulutus on suunnattu erityisesti eläkeläisjärjestöissä toimiville. Lisäksi koulutukseen voivat osallistua kaikki, joita kiinnostaa toisten auttaminen ehkäisevän päihdetyön vapaaehtoistoiminnassa.

Koulutuksen teemana on huolen puheeksi ottaminen. Koulutuksessa saat näkökulmia, ajatuksia ja vinkkejä päihde- ja peliriippuvuuksien puheeksiottoon sekä omaan jaksamiseen, tuntemuksien käsittelyyn ja hyvinvointiin.

Koulutus kestää 2 h ja sisältää keskustelua, teoriaa ja käytännön vinkkejä. Kouluttajina toimivat EHYT ry:n aluekoordinaattorit Harri Jukkala ja Sinikka Korpela. Jokainen koulutukseen osallistunut saa halutessaan sähköisen osaamismerkin. 

Koulutus toteutetaan Microsoft Teams -sovelluksella ke 4.5.2021 klo 13-15.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset 2.5.2021 mennessä. Ilmoittaudu tästä Surveypal-lomakkeella.

Koulutukseen mahtuu 50 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoja

Harri Jukkala.

Jukkala Harri

Asiantuntija, Itä-Suomi 0400 274 823
Katso henkilön esittely

Korpela Sinikka

Asiantuntija, Kainuu ja Pohjois-Pohjanmaa 0400 274 833
Katso henkilön esittely