Ensihuoli-koulutus: Nuorten digipelaaminen ja päihteet

Vanha ja nuori mies keskustelevat.

Kun huoli läheisestä herää... osaatko sinä toimia? Ensihuoli-koulutus tarjoaa valmiuksia nuorten päihteidenkäytöstä tai digipelaamisesta syntyneen huolen puheeksi ottamiseen.

Ensihuoli-koulutuksessa opitaan puhumaan vaikeista asioista kunnioittavalla tavalla, toista rohkaisemalla ja tukemalla. Koulutus on maksuton ja avoin kaikille asiasta kiinnostuneille.

26.8.2021 koulutus on suunnattu kasvattajille ja muille aikuisille, joita nuorten digipelaaminen ja päihteiden käyttö koskettaa.

Koulutuksen teemana on huolen puheeksi ottaminen. Koulutuksessa saat näkökulmia, ajatuksia ja vinkkejä haitallisen digipelaamisen puheeksiottoon ja päihteistä keskusteluun nuorten kanssa. Koulutuksessa saat myös vinkkejä omaan jaksamiseen, tuntemuksien käsittelyyn ja hyvinvointiin.

Koulutus kestää 2 h ja sisältää keskustelua, teoriaa ja käytännön vinkkejä. Kouluttajina toimivat EHYT ry:n aluekoordinaattori Hietaniemi Miia sekä Pelituen suunnittelija Saara Kultamaa. Jokainen koulutukseen osallistunut saa halutessaan sähköisen osaamismerkin. 

Koulutus toteutetaan Microsoft Teams -sovelluksella to 26.8.2021 klo 17-19.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset 23.08.2021 mennessä. Ilmoittaudu tästä Surveypal-lomakkeella.

Koulutukseen mahtuu 50 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoja:

Elisa Aarnio.

Aarnio Elisa

Asiantuntija, Itä-Suomi 050 5710 480
Katso henkilön esittely