Ensihuoli-koulutus vanhemmille, teemana kannabis

Vanha ja nuori mies keskustelevat.

Kun huoli lapsestasi/nuorestasi herää... osaatko sinä toimia? Jos kaipaat valmiuksia kannabiksen käytöstä syntyneen huolen puheeksi ottamiseen, osallistu 18.11.2020 Ensihuoli-koulutukseen

Ensihuoli-koulutuksessa opitaan puhumaan vaikeista asioista kunnioittavalla tavalla, toista rohkaisemalla ja tukemalla. Koulutus on maksuton ja tarkoitettu kaikille. Kohderyhmänä tässä Ensihuolessa ovat vanhemmat ja kasvattajat, jotka kaipaavat tietoa kannabiksesta ja siitä syntyneen huolen puheeksiottamisesta. Lisäksi koulutukseen voivat osallistua kaikki, joita kiinnostaa mahdollisuus toisten auttamisesta ehkäisevän päihdetyön vapaaehtoistoiminnassa.

Koulutuksen tavoitteena on oppia tunnistamaan huoli ja löytää keinoja huolen ilmaisuun sekä antaa käytännön työkaluja lähipiirissä havaittuihin päihdehaittoihin puuttumiseen ja puheeksiottoon mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

Koulutus kestää 2 h ja sisältää keskustelua, teoriaa ja käytännön vinkkejä. Kouluttajina toimivat EHYT ry:n Kannabisinterventiohankkeen projektipäällikkö Kim Kannussaari ja  aluekoordinaattori Saija Himanka. Jokainen koulutukseen osallistunut saa sähköisen osaamismerkin. 

Koulutus toteutetaan Teams-sovelluksella 18.11.2020 klo 17-19.

Koulutukseen mahtuu 50 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumiset 16.11.2020 mennessä.
Ilmoittaudu tästä.

Lisätietoja:

Saija Himanka.

Himanka Saija

Asiantuntija, Lappi 050 439 1610
Katso henkilön esittely