Ensihuoli-koulutus: Omillaan asuvat nuoret aikuiset

Kädet muodostavat sydämen.

Kun huoli herää... osaatko sinä toimia? Ensihuoli-koulutus tarjoaa valmiuksia päihteidenkäytöstä tai pelaamisesta syntyneen huolen puheeksi ottamiseen.

Ensihuoli-koulutuksessa opitaan puhumaan vaikeista asioista kunnioittavalla tavalla, toista rohkaisemalla ja tukemalla. Koulutus on maksuton ja suunnattu nuorisoasunnoissa ja asuntoloissa asuville nuorille. Koulutus on suunnattu omillaan asuville nuorille aikuisille ja toteutetaan yhteistyössä Nuorisoasuntoliitto ry:n kanssa.

Koulutuksen teemana on huolen puheeksi ottaminen. Koulutuksessa saat näkökulmia, ajatuksia ja vinkkejä päihteidenkäytön tai pelaamisen puheeksiottoon huolen herätessä. Koulutuksessa saat myös vinkkejä omaan jaksamiseen, tuntemuksien käsittelyyn ja hyvinvointiin.

Koulutus kestää 2 h ja sisältää keskustelua, teoriaa ja käytännön vinkkejä. Kouluttajina toimivat EHYT ry:n aluekoordinaattorit Sinikka Korpela sekä Heli Vaija. Jokainen koulutukseen osallistunut saa halutessaan sähköisen osaamismerkin. 

Koulutus toteutetaan Microsoft Teams -alusta ke 22.9.2021 klo 17-19. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen lähempänä koulutusajankohtaa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset 19.09.2021 mennessä. Ilmoittaudu tästä Surveypal-lomakkeella.

Koulutukseen mahtuu 50 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Korpela Sinikka

Asiantuntija, Kainuu ja Pohjois-Pohjanmaa 0400 274 833
Katso henkilön esittely