EHYTin valtakunnallisten jäsenjärjestöjen aluevaalikahvit

Ihmisiä tapahtuman kahvitauolla.

EHYT kutsuu valtakunnalliset jäsenjärjestöt keskustelemaan kevään aluevaaleista ja ehkäisevän päihdetyön ja terveyden edistämisen teemoista keskiviikkona 15.12.2021.

Tervetuloa keskustelemaan yhdessä tammikuun aluevaaleista sekä siitä miten ehkäisevän päihdetyön ja terveyden edistämisen teemat saataisiin parhaiten tulevien päättäjien agendalle.

EHYTin kaikki valtakunnallisesti toimivat jäsenjärjestöt ova tervetulleita Teams-tapahtumaan keskiviikkona 15.12. klo 9.00-10.00 tapaamaan toisiaan ja meitä EHYTläisiä, ja keskustelemaan aamukahvien ääressä aluevaaleista ja ehkäisevän päihdetyön vaaliteemoista. EHYTin viestintäpäälikkö Päivi Tiittanen esittelee EHYTin aluevaalikampanjaa, jonka toteuttamiseen kaikki jäsenjärjestömme ovat lämpimästi kutsuttu mukaan. Tämän jälkeen EHYTin hallituksen puheenjohtaja Hanna Tainio Kuntaliitosta pitää kommenttipuheenvuoron. Aikaa on myös yhteiselle keskustelulle ja ajankohtaisten kuulumisten vaihdolle. Toiminnanjohtajamme Marja Pakarinen avaa tilaisuuden.

Tilaisuus järjestetään keskiviikkona 15.12.2021 klo 9-10 Teams-sovelluksella.

Osallistuminen on helppoa, voit osallistua tilaisuuteen tietokoneella, kännykällä tai tablet-laitteella mistä tahansa, kunhan sinulla on verkkoyhteys. Suosittelemme osallistumista tietokoneen välityksellä ja langallisen verkon kautta.

Tilaisuus on maksuton.

Lisätietoja

Hanna Heikkilä.

Heikkilä Hanna

Projektipäällikkö 050 567 3270
Katso henkilön esittely