EHYTin valtakunnallisten jäsenjärjestöjen aamukahvit: miten ehkäisevä päihdetyö näkyy kuntavaaleissa?

Ihmisiä tapahtuman kahvitauolla.

EHYT kutsuu valtakunnalliset jäsenjärjestöt keskustelemaan kevään kuntavaaleista ja ehkäisevän päihdetyön ja terveyden edistämisen teemoista tiistaina 2.3.2021.

Tervetuloa keskustelemaan yhdessä kevään kuntavaaleista sekä siitä miten ehkäisevän päihdetyön ja terveyden edistämisen teemat saataisiin parhaiten tulevien päättäjien agendalle.

EHYTin kaikki valtakunnallisesti toimivat jäsenjärjestöt ova tervetulleita Teams-tapahtumaan tiistaina 2.3. klo 9:30-10:30 tapaamaan toisiaan ja meitä EHYTläisiä, ja keskustelemaan aamukahvien ääressä kevään kuntavaaleista ja ehkäisevän päihdetyön vaaliteemoista. EHYTin viestintäpäälikkö Päivi Tiittanen esittelee EHYTin kuntavaalikampanjaa, jonka toteuttamiseen kaikki jäsenjärjestömme ovat lämpimästi kutsuttu mukaan. Aikaa on myös yhteiselle keskustelulle ja ajankohtaisten kuulumisten vaihdolle. Toiminnanjohtajamme Juha Mikkonen avaa tilaisuuden.

Tilaisuus järjestetään tiistaina 2.3.2020 klo 9:30-10:30 Teams-sovelluksella.

Osallistuminen on helppoa, voit osallistua tilaisuuteen tietokoneella, kännykällä tai tablet-laitteella mistä tahansa, kunhan sinulla on verkkoyhteys. Suosittelemme osallistumista tietokoneen välityksellä ja langallisen verkon kautta.

Tilaisuus on maksuton.

Lisätietoja

Hanna Heikkilä.

Heikkilä Hanna

Projektipäällikkö 050 567 3270
Katso henkilön esittely