EHYTin jäsenviestinnän kehittämisilta

Kahvimukeja pöydällä.

Haluaisitko tulla mukaan kehittämään EHYTin järjestöviestintää?

EHYT viestii jäsenyhdistyksilleen mm. EHYT Järjestö -lehden ja EHYT Uutiskirjeen kautta. Millaisia ajatuksia sinulla on näistä viestintävälineistä? Miten viestinnästä saataisiin entistä parempaa? Millainen sisältö kiinnostaisi juuri sinua tai hyödyttäisi teidän yhdistystänne?

Tervetuloa mukaan rentoon yhteiseen hetkeen, jossa juttelemme EHYTin järjestöviestinnästä ja sen tulevaisuudesta. Tilaisuus järjestetään Teams-yhteyksin maanantaina 29. toukokuuta klo 17.00–18.30. Mukaan voit tulla, jos toimit jossain jäsenyhdistyksessämme, EHYTin luottamushallinnossa, vapaaehtoisena tai olet muuten EHYT Uutisia -uutiskirjeen tai EHYT Järjestö -lehden lukija. Jokaisen mielipide on arvokas. Tilaisuuteen ei tarvitse valmistautua ennakkoon, mutta jos haluat, voit käydä tutustumassa EHYT Järjestö -lehden aiempiin numeroihin issuu-palvelussa.

Osallistujat pääsevät tutustumaan 31.5. ilmestyvään EHYT Järjestö 2/2023 -lehteen ennen muita ja lisäksi heille on luvassa pieni makea yllätys tilaisuuden jälkeen.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan viimeistään torstaina 25. toukokuuta tällä lomakkeella (Lyyti-lomake)

Kehittämisillassa kerättävää aineistoa käytetään Haaga-Helia ammattikorkeakoulun YAMK-tutkintoon kuuluvassa opinnäytetyössä. Tämän vuoksi keskustelu tallennetaan. Tallenne tulee vain opinnäytteen tekijän käyttöön ja se poistetaan viimeistään opinnäytteen valmistuttua. Tulokset esitetään työssä anonyymeina.

Lisätietoja:

Nikki Pesonen.

Pesonen Nikki

Asiantuntija 050 509 8759
Katso henkilön esittely