EHYTin jäsenjärjestöjen ja EPT-verkoston vaalikahvit

Ihmisiä tapahtuman kahvitauolla.

EHYT ja EPT-verkosto kutsuvat jäsenensä keskustelemaan kevään eduskuntavaaleista ja kuulemaan EHYTin ja EPT-verkoston yhteiset vaalitavoitteet keskiviikkona 8.2.2023 klo 9.30-10.15.

Tervetuloa keskustelemaan EHYTin ja EPT-verkoston yhteisille vaalikahveille Teamsiin 8.2.2023 klo 9.30-10.15.

Viestintäpäällikkömme Päivi Tiittanen esittelee tilaisuudessa EHYTin ja EPT-verkoston yhteisen eduskuntavaalikampanjan. Teemoissa korostuu tänä keväänä ehkäisevään työhön panostamisen merkitys, päihdepolitiikan ihmislähtöisyys sekä oikeus päihdepalveluihin. Kommenttipuheenvuoron kuulemme Sami Teikolta Koulutus Elämään Säätiöstä. Lopuksi keskustelemme ja ideoimme yhdessä, miten näitä eduskuntavaalikampanjan viestejä voitaisiin levittää kevään mittaan eri alueilla ja kohderyhmissä, esimerkiksi mielipidekirjoitusten, sosiaalisen median ja muun vaalityön kautta.

Tilaisuus järjestetään keskiviikkona 8.2.2023 klo 9.30-10.15 Teams-sovelluksella.

Osallistuminen on helppoa, voit osallistua tilaisuuteen tietokoneella, kännykällä tai tablet-laitteella mistä tahansa, kunhan sinulla on verkkoyhteys. Suosittelemme osallistumista tietokoneen välityksellä ja langallisen verkon kautta.

Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta (linkki avautuu Lyytiin): https://www.lyyti.in/EHYT_ryn_ja_EPTverkoston_vaalikahvitilaisuus_5258

Lisätietoja

Törrönen Soile

Järjestöasiantuntija 040 526 7201
Katso henkilön esittely