Ehkäisevän päihdetyön osaaja -koulutus: Työkaluja rippikoulutyön tueksi

Kaksi ihmistä lyö ylävitosen.

Rippikoulutyössä päihteet tulevat usein puheeksi. Koulutuksessa saat työkaluja ja välineitä keskusteluun. Tarjoamme tukea leirin nikotiinittomuussääntöjen päivittämiseen.

EHYT järjestää maksuttoman Ehkäisevän päihdetyön osaaja -verkkokoulutuksen, jonka kohderyhmänä ovat nuoriso-ohjaajat, isoset ja muut rippikoulutyötä tekevät. Koulutus järjestetään keskiviikkona 7.4.2021 klo 12 – 14 Teams -ympäristössä.

Koulutuksen tavoitteena on ammattilaisten ja vapaaehtoisten ehkäisevän työn osaamisen vahvistaminen. Tavoitteena on myös lisätä ajankohtaista tietoa nuorten päihteiden käytöstä ja pelaamisesta. Tarjotaan menetelmiä, jotka soveltuvat päihdekasvatuksen toteuttamiseen rippikoulutyössä.

Koulutus kestää kaksi tuntia ja sisältää luentoja, työpajatyöskentelyä, keskustelua sekä materiaalien ja työkalujen käyttöön opastamista.

Kouluttajina toimivat EHYTin asiantuntijat Elisa Aarnio (sosionomi-diakoni), Saija Himanka, Harri Jukkala ja Miia Hietaniemi.

Koulutukseen osallistuneet voivat hakea Ehkäisevän päihdetyön osaaja -verkkokoulutuksen sähköistä Open Badge -osaamismerkkiä. Lisäksi koulutukseen osallistuneille lähetetään EHYTin Tsemppaajat -uutiskirje.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 4.4. tästä linkistä Surveypal-lomakkeella.
Ilmoittautuneille lähetetään ilmoittautumisvahvistus ja osallistumislinkki sähköpostiin pari päivää ennen koulutuksen alkua. Koulutukseen mahtuu mukaan max 50 osallistujaa.

Lisätietoja:

Elisa Aarnio.

Aarnio Elisa

Asiantuntija, Itä-Suomi 050 5710 480
Katso henkilön esittely