Ehkäisevän päihdetyön osaaja -työpaja Länsi-Suomen kuntien ehkäisevää päihdetyötä suunnitteleville

Kaksi ihmistä lyö ylävitosen.

EHYT järjestää työpajan Länsi-Suomen kuntien ehkäisevää päihdetyötä suunnitteleville henkilöille.

EHYT järjestää maksuttoman työpajan Länsi-Suomen kuntien ehkäisevää päihdetyötä suunnitteleville henkilöille. Työpaja järjestetään perjantaina 30.9.2022 klo 12.00-15.00 Teams-alustalla. 

Työpaja on suunnattu Länsi-Suomen ept-yhdyshenkilöille ja -koordinaattoreille (Pirkanmaa, Satakunta, Varsinais-Suomi, Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa ja Etelä-Pohjanmaa), jotka suunnittelevat ehkäisevää päihdetyötä kunnissa. Tilaisuuteen ovat tervetulleita myös monialaiset työryhmät, ept-toimielimen sekä muut toimijat kuten järjestöt, jotka tekevät ehkäisevää päihdetyötä kunnissa. Työpaja on suunnattu myös hyvinvointialueiden ehkäisevää päihdetyötä suunnitteleville. Työpajaan otetaan 60 osallistujaa.

Työpajan tavoitteena on saada välineitä suunnitella konkreettisesti kunnan ehkäisevää päihdetyötä, jakaa ideoita kaikkia ikäryhmiä koskevan ehkäisevän päihdetyön suunnitteluun. Työpajassa tunnistamme jo olemassa olevaa ehkäisevää päihdetyötä ja saadaan ideoita toisten kuntien hyvistä käytännöistä.

Teemoina muun muassa: 

  1. Kuntalaisten ja järjestöjen osallistaminen  
  1. Monialainen ept kunnassa  
  1. Ept-suunnitelma käytännössä 
  1. Hyvinvointialueyhteistyö  

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu työpajaan viimeistään 23.9.2022 ilmoittaudu tästä
Ilmoittautuneille lähetetään ilmoittautumisvahvistus ja osallistumislinkki sähköpostiin pari päivää ennen koulutuksen alkua.

Lisätietoja

Keskinen Jesse

Asiantuntija, Länsi-Suomi 050 571 4818
Katso henkilön esittely
Anne Mikkola.

Mikkola Anne

Asiantuntija, Länsi-Suomi 044 055 9920
Katso henkilön esittely