Ehkäisevän päihdetyön osaaja -työpaja Etelä-Suomen kuntien ehkäisevää päihdetyötä suunnitteleville

Kaksi ihmistä lyö ylävitosen.

EHYT järjestää työpajan Etelä-Suomen kuntien ehkäisevää päihdetyötä suunnitteleville henkilöille.

EHYT järjestää maksuttoman työpajan Etelä-Suomen kuntien ehkäisevää päihdetyötä suunnitteleville henkilöille. Työpaja järjestetään torstaina 28.4.2022 klo 8.30-11.30 Teams-alustalla. 

Työpaja on suunnattu Etelä-Suomen ept-yhdyshenkilöille ja -koordinaattoreille (Kymenlaakso, Etelä-Karjala, Päijät-Häme, Kanta-Häme ja Uusimaa), jotka suunnittelevat ehkäisevää päihdetyötä kunnissa. Tilaisuuteen ovat tervetulleita myös monialaiset työryhmät, ept-toimielimen sekä muut toimijat kuten järjestöt, jotka tekevät ehkäisevää päihdetyötä kunnissa. Työpaja on suunnattu myös hyvinvointialueiden ehkäisevää päihdetyötä suunnitteleville. Työpajaan otetaan 100 osallistujaa.

Työpajan tavoitteena on saada välineitä suunnitella konkreettisesti kunnan ehkäisevää päihdetyötä. Työpajassa on tavoitteena saada välineitä kaikkia ikäryhmiä koskevan ehkäisevän päihdetyön suunnitteluun kunnassa. Tavoitteena on myös tunnistaa jo olemassa olevaa ehkäisevää päihdetyötä sekä saada ideoita toisten kuntien hyviä käytännöistä. 

Teemoina muun muassa: 

  1. Kuntalaisten ja järjestöjen osallistaminen  
  1. Monialainen ept kunnassa  
  1. Ept-suunnitelma käytännössä 
  1. Hyvinvointialueyhteistyö  

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu työpajaan viimeistään 24.4.2022 tästä linkistä Surveypal-lomakkeella.
Ilmoittautuneille lähetetään ilmoittautumisvahvistus ja osallistumislinkki sähköpostiin pari päivää ennen koulutuksen alkua.

Lisätietoja

Heli Vaija

Vaija Heli

Asiantuntija, Etelä-Suomi 044 510 0228
Katso henkilön esittely

Törrönen Soile

Järjestöasiantuntija 040 526 7201
Katso henkilön esittely