Ehkäisevän päihdetyön osaaja -koulutus: Puhutaan rahapelaamisesta

Kaksi ihmistä lyö ylävitosen.

Puhutaan rahapelaamisesta – teemaisen Ehkäisevän päihdetyön osaaja -verkkokoulutuksen kohderyhmänä ovat kuntien, seurakuntien ja järjestöjen ammattilaiset ja vapaaehtoiset, jotka työskentelevät aikuisten parissa. Koulutuksen ajankohta on torstaina 2.12.2021 klo 9.30 – 11.30 Teams -ympäristössä (yhteyksiä voi tulla testaamaan jo klo 9.15 lähtien).

Koulutuksen tavoitteena on lisätä ajankohtaista tietoa ja ymmärrystä aikuisten rahapelaamisesta, riskitason rahapelaamisesta ja rahapelihaitoista. Tavoitteena on ammattilaisten ja vapaaehtoisten ehkäisevän työn osaamisen vahvistaminen.

Koulutus sisältää luentoja, keskustelua chatin välityksellä sekä materiaalien ja työkalujen käyttöön opastamista. Koulutus on maksuton ja se toteutetaan verkossa Teams-alustalla.

Kouluttajina toimivat EHYTin asiantuntijat Eija Pietilä ja Teresa Tenkanen.

Koulutukseen osallistuneet voivat hakea Ehkäisevän päihdetyön osaaja -verkkokoulutuksen sähköistä Open Badge -osaamismerkkiä. Lisäksi koulutukseen osallistuneille lähetetään EHYTin rahapeliuutisia -uutiskirje.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 28.11. tästä linkistä Surveypal-lomakkeella.
Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki sähköpostiin pari päivää ennen koulutuksen alkua. Koulutukseen mahtuu mukaan 300 osallistujaa.

Lisätietoja

Korpela Sinikka

Asiantuntija, Kainuu ja Pohjois-Pohjanmaa 0400 274 833
Katso henkilön esittely
Harri Jukkala.

Jukkala Harri

Asiantuntija, Itä-Suomi 0400 274 823
Katso henkilön esittely