Ehkäisevän päihdetyön osaaja -koulutus: Puhutaan rahapelaamisesta

Kaksi ihmistä lyö ylävitosen.

Ehkäisevän päihdetyön osaaja -verkkokoulutus: Puhutaan rahapelaamisesta 9.3.2022. Tule mukaan!

Puhutaan rahapelaamisesta – teemaisen Ehkäisevän päihdetyön osaaja -verkkokoulutuksen kohderyhmänä ovat kuntien, seurakuntien ja järjestöjen ammattilaiset ja vapaaehtoiset, jotka työskentelevät aikuisten parissa. Koulutuksen ajankohta on keskiviikkona 9.3.2022 klo 9.30 – 11.30 Teams-ympäristössä (yhteyksiä voi tulla testaamaan jo klo 9.15 lähtien).

Koulutuksen tavoitteena on lisätä ajankohtaista tietoa ja ymmärrystä aikuisten rahapelaamisesta, riskitason rahapelaamisesta ja rahapelihaitoista. Tavoitteena on ammattilaisten ja vapaaehtoisten ehkäisevän työn osaamisen vahvistaminen.

Koulutus sisältää luentoja, keskustelua chatin välityksellä sekä materiaalien ja työkalujen käyttöön opastamista. Koulutus on maksuton ja se toteutetaan verkossa Teams-alustalla.

Kouluttajina toimivat EHYTin asiantuntijat Eija Pietilä ja Teresa Tenkanen.

Koulutukseen osallistuneet voivat hakea Ehkäisevän päihdetyön osaaja -verkkokoulutuksen sähköistä Open Badge -osaamismerkkiä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään maanantaihin 7.3.2022 mennessä tästä linkistä Surveypal-lomakkeella.
Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki sähköpostiin pari päivää ennen koulutuksen alkua. Koulutukseen mahtuu mukaan 300 osallistujaa.

Lisätietoja

Harri Jukkala.

Jukkala Harri

Asiantuntija, Itä-Suomi 0400 274 823
Katso henkilön esittely