Ehkäisevän päihdetyön osaaja -koulutus: Päihteet ja pelaaminen puheeksi Kymenlaakson järjestötoiminnassa

Kaksi ihmistä lyö ylävitosen.

EHYT järjestää verkkokoulutuksen Kymenlaakson järjestöjen ja seurakuntien toimijoille sekä muille aiheesta kiinnostuneille.

EHYT järjestää maksuttoman Ehkäisevän päihdetyön osaaja -verkkokoulutuksen kaikille Kymenlaakson järjestöjen ja seurakuntien toimijoille sekä muille kiinnostuneille. Koulutukseen ovat tervetulleita niin ammattilaiset kuin vapaaehtoistoimijat. Koulutus järjestetään keskiviikkona 23.3.2022 klo 14-16 Teams-alustalla.

Koulutuksen tavoitteet: Osallistuja saa tietoa päihteistä ja rahapelaamisesta sekä valmiuksia päihde- ja peliasioiden puheeksi ottamiseen järjestötoiminnassa.
Osallistuminen ei vaadi ennakkotietoja tai -osaamista.  

Ohjelmassa mm.

  • Mitä ehkäisevä päihdetyö on? / Soile Törrönen 
  • Miksi ja miten päihteiden käytöstä ja rahapelaamisesta kannattaa puhua järjestötoiminnassa? / Harri Jukkala  
  • Kymenlaakson puheeksioton kortit työvälineenä / Heli Vaija 

Koulutus sisältää luentoja, keskustelua, yhteistä työskentelyä sekä konkreettisia työvälineitä ja toimintamalleja järjestötyöhön. 

Koulutukseen osallistuneet voivat hakea Ehkäisevän päihdetyön osaaja -verkkokoulutuksen sähköistä Open Badge -osaamismerkkiä. Lisäksi koulutukseen osallistuneille lähetetään EHYTin TEEMA -uutiskirje.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 16.3.2022 tästä linkistä Surveypal-lomakkeella.
Ilmoittautuneille lähetetään ilmoittautumisvahvistus ja osallistumislinkki sähköpostiin pari päivää ennen koulutuksen alkua.

Lisätietoja

Heli Vaija

Vaija Heli

Asiantuntija, Etelä-Suomi 044 510 0228
Katso henkilön esittely