Ehkäisevän päihdetyön osaaja -koulutus: Nikotiinittomuustyön uudet haasteet

Kaksi ihmistä lyö ylävitosen.

Tupakkalaki on uudistunut, mitä muuttui? Uusia kannabinoideja ja nikotiinia sisältäviä tuotteita on tullut markkinoille, mistä tässä ilmiössä on kyse? Nikotiiniilmiö muuttaa jatkuvasti muotoaan, missä tänään mennään?

EHYT järjestää maksuttoman Ehkäisevän päihdetyön osaaja -verkkokoulutuksen, jonka kohderyhmänä ovat hyvinvointi- ja ehkäisevää päihdetyötä tekevät toimijat. Koulutus järjestetään torstaina 3.6.2021 klo 13-15 Teams -ympäristössä.

Koulutuksen tavoitteena on ammattilaisten ja vapaaehtoisten ehkäisevän työn osaamisen vahvistaminen ja tarjota työvälineitä nikotiinittomuustyöhön. Tavoitteena on myös lisätä ajankohtaista tieoa nikotiinista, tupakkalain uudistuksesta ja uusista nikotiinituotteista, joissa on kannabinoideja.

Koulutus kestää kaksi tuntia sisältäen luentoja ja vuorovaikutteista osallistumista.

Kouluttajina toimivat STM neuvotteleva virkamies Meri Paavola, EHYTin asiantuntijat Kim Kannussaari, Saija Himanka ja Anne Mikkola.

Koulutukseen osallistuneet voivat hakea Ehkäisevän päihdetyön osaaja -verkkokoulutuksen sähköistä Open Badge -osaamismerkkiä. Lisäksi koulutukseen osallistuneille lähetetään EHYTin Teema -uutiskirje.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 31.5. Tästä linkistä Surveypal-lomakkeella.
Ilmoittautuneille lähetetään ilmoittautumisvahvistus ja osallistumislinkki sähköpostiin pari päivää ennen koulutuksen alkua. Koulutukseen mahtuu mukaan max 300 osallistujaa.

Lisätietoja:

Anne Mikkola.

Mikkola Anne

Asiantuntija, Länsi-Suomi 044 055 9920
Katso henkilön esittely
Saija Himanka.

Himanka Saija

Asiantuntija, Lappi 050 439 1610
Katso henkilön esittely