Ehkäisevän päihdetyön osaaja -koulutus: Muslimiperheet asiakkaana ja kumppanina

Kaksi ihmistä lyö ylävitosen.

EHYT järjestää verkkokoulutuksen teemalla Muslimiperheet asiakkaana ja kumppanina järjestötoimijoille, sote- ja kasvatusalan ammattilaisille sekä maahanmuuttajatyön ammattilaisille.

EHYT järjestää maksuttoman Ehkäisevän päihdetyön osaaja -verkkokoulutuksen, jonka kohderyhmänä ovat järjestötoimijat, sote- ja kasvatusalan ammattilaiset, jotka haluavat vahvistaa kulttuurista ymmärrystään ja maahanmuuttajatyön ammattilaiset, jotka haluavat vahvistaa ehkäisevän päihde- ja rahapelityön osaamistaan.

Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa osallistujien kulttuurisensitiivisen ehkäisevän päihde- ja pelihaittatyön osaamista.

Koulutus kestää kaksi tuntia ja sisältää luentoja sekä keskustelua chatin välityksellä. Koulutus on maksuton ja toteutetaan Teams-alustalla.

Koulutuksen sisältö:

  • Kulttuurien moninaisuus; päihteet ja rahapelaaminen.
  • Uuden tutkimuksen julkistus: Mitä suomalaisissa muslimiperheissä ajatellaan päihde- ja rahapelikasvatuksesta?
  • Miten vahvistan omaa kulttuurisensitiivistä työotettani arjessa?

Kouluttajina Laura Somersalo, projektikoordinaattori, THL, Malin Karlsson, asiantuntija, Inspirans Oy, EHYT ry:n Hadiya-hanketiimi: projektipäällikkö Leena Sipinen sekä koulutussuunnittelijat Malika Diouani ja Abdirahman Rage.

Koulutukseen osallistuneet voivat hakea Ehkäisevän päihdetyön osaaja -verkkokoulutuksen sähköistä Open Badge -osaamismerkkiä. Lisäksi koulutukseen osallistuneille lähetetään Ehkäisevän päihdetyön TEEMA -uutiskirje.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 31.8.2021 tästä linkistä Surveypal-lomakkeella. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki sähköpostiin pari päivää ennen koulutuksen alkua. Koulutukseen mahtuu mukaan 300 osallistujaa.

Lisätietoja

Korpela Sinikka

Asiantuntija, Kainuu ja Pohjois-Pohjanmaa 0400 274 833
Katso henkilön esittely
Anne Mikkola.

Mikkola Anne

Asiantuntija, Länsi-Suomi 044 055 9920
Katso henkilön esittely