E-Elokolon rahapelitietoisku: Välineitä oman talouden hallintaan

Kaikille avoimessa tietoiskussa puhutaan oman talouden hallinnan välineistä. Puhumassa asiantuntija Takuusäätiöstä.

Kännykkä ja rahapeliautomaatti
Kuva: Jukka Rapo / EHYT ry

E-Elokolon rahapelitietoisku on erityisesti kohtaamispaikkojen kävijöille, vapaaehtoisille sekä yhdistystoimijoille suunnattu, mutta kaikille muillekin avoin 30 min tietoisku rahapelaamisen eri teemoista. Tietoisku pidetään verkossa Teams-alustalla. Tietoiskussa on puhumassa asiantuntija EHYTin rahapelitiimistä tai vieraileva puhuja. Jokaisessa tietoiskussa on eri teema.

Tietoisku teemalla ”Välineitä oman talouden hallintaan” järjestetään keskiviikkona 13.12.2023 klo 10–10.45 Teams-alustalla. Varsinainen tietoisku kestää 30 min ja sen jälkeen on aikaa kysymyksille ja keskustelulle 15 min. Tietoiskussa on vieraana Teresa Tenkanen Takuusäätiöstä.

Osallistumiseen tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen, jossa on verkkoyhteys sekä mikrofoni. Teams-ohjelman lataaminen laitteelle on suositeltavaa. Tietoiskun voi järjestää myös esimerkiksi kohtaamispaikan yhteiseksi tilaisuudeksi yhteisen näytön ja äänentoiston avulla.

Tietoisku on maksuton.

Ilmoittaudu mukaan 11.12.2023 mennessä tällä Creamailer-lomakkeella.

Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse osallistumislinkki, jossa on mukana tarkempaa tietoa Teams-ohjelman käytöstä. Osallistumislinkki lähetetään tietoiskua edeltävänä päivänä.

Tervetuloa mukaan tietoiskuun!

Lisätietoja:

Anuminja Karhu

Karhu Anuminja

Suunnittelija, rahapelihaittojen ehkäisy 050 918 9430
Katso henkilön esittely