E-Elokolon rahapelitietoisku: Rahapelijärjestelmän tulevaisuus

Kaikille avoimessa tietoiskussa puhutaan Suomen rahapelijärjestelmän tulevaisuudesta.

Kännykkä ja rahapeliautomaatti
Kuva: Jukka Rapo / EHYT ry

E-Elokolon rahapelitietoisku on erityisesti kohtaamispaikkojen kävijöille, vapaaehtoisille sekä yhdistystoimijoille suunnattu, mutta kaikille muillekin avoin 30 min tietoisku rahapelaamisen eri teemoista. Tietoisku pidetään verkossa Teams-alustalla. Tietoiskussa on puhumassa asiantuntija EHYTin rahapelitiimistä ja välillä vieraileva puhuja. Jokaisessa tietoiskussa on eri teema.

Tietoisku teemalla ”Rahapelijärjestelmän tulevaisuus” järjestetään keskiviikkona 3.5.2023 klo 10–10.45 Teams-alustalla. Varsinainen tietoisku kestää 30 min ja sen jälkeen on aikaa kysymyksille ja keskustelulle 15 min. Tietoiskussa on puhumassa EHYTin rahapelihaittayksikön päällikkö, VTT Riitta Matilainen, joka on mukana Sisäministeriön asettamassa rahapelihankkeen selvitystyöryhmässä.

Osallistumiseen tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen, jossa on verkkoyhteys sekä mikrofoni. Teams-ohjelman lataaminen laitteelle on suositeltavaa.

Tietoisku on maksuton.

Ilmoittaudu mukaan 2.5.2023 mennessä tällä Creamailer-lomakkeella.

Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse osallistumislinkki, jossa on mukana tarkempaa tietoa Teams-ohjelman käytöstä. Osallistumislinkki lähetetään tietoiskua edeltävänä päivänä.

Tervetuloa mukaan tietoiskuun!

Lisätietoja:

Anuminja Karhu

Karhu Anuminja

Suunnittelija, rahapelihaittojen ehkäisy 050 918 9430
Katso henkilön esittely