E-Elokolon rahapelitietoisku: Rahapelaamisen puheeksiotto

Kaikille avoimessa tietoiskussa puhutaan rahapelaamisen puheeksiotosta erityisesti ystävän tai läheisen kanssa.

Kännykkä ja rahapeliautomaatti
Kuva: Jukka Rapo /EHYT ry

E-Elokolon rahapelitietoisku on erityisesti kohtaamispaikkojen kävijöille, vapaaehtoisille sekä yhdistystoimijoille suunnattu, mutta kaikille muillekin avoin 30 min tietoisku rahapelaamisen eri teemoista. Tietoisku pidetään verkossa Teams-alustalla. Tietoiskussa on puhumassa asiantuntija EHYTin rahapelitiimistä. Jokaisessa tietoiskussa on eri teema.

Tietoisku teemalla Rahapelaamisen puheeksiotto järjestetään keskiviikkona 2.3.2022 klo 10-10.45 Teams-alustalla. Varsinainen tietoisku kestää 30 min ja sen jälkeen on aikaa kysymyksille ja keskustelulle 15 min. Tietoiskussa keskustellaan siitä, kuinka rahapelaamisesta voi keskustella erityisesti ystävän tai läheisen kanssa.

Osallistumiseen tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen, jossa on verkkoyhteys sekä mikrofoni. Teams-ohjelman lataaminen laitteelle on suositeltavaa.

Tietoisku on maksuton.

Ilmoittaudu mukaan 28.2.2022 mennessä tällä Creamailer-lomakkeella.

Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse osallistumislinkki, jossa on mukana tarkempaa tietoa Teams-ohjelman käytöstä. Osallistumislinkki lähetetään tietoiskua edeltävänä päivänä.

Tervetuloa mukaan tietoiskuun!

Lisätietoja: