E-Elokolon rahapelitietoisku: Nuorten rahapelaaminen

Tietoiskussa käsitellään nuorten rahapelaamista ja esitellään uudistettu Nuoret pelissä -aineisto

E-Elokolon rahapelitietoisku on erityisesti kohtaamispaikkojen kävijöille, vapaaehtoisille sekä yhdistystoimijoille suunnattu, mutta kaikille muillekin avoin 30 min tietoisku rahapelaamisen eri teemoista. Tietoisku pidetään verkossa Teams-alustalla. Tietoiskussa on puhumassa asiantuntija EHYTin rahapelitiimistä tai vieraileva puhuja. Jokaisessa tietoiskussa on eri teema.

Tietoisku teemalla Nuorten rahapelaaminen järjestetään keskiviikkona 1.11.2023 klo 10-10.45 Teams-alustalla. Varsinainen tietoisku kestää 30 min ja sen jälkeen on aikaa kysymyksille ja keskustelulle 15 min.

Osallistumiseen tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen, jossa on verkkoyhteys sekä mikrofoni. Teams-ohjelman lataaminen laitteelle on suositeltavaa. Tietoiskun voi järjestää myös esimerkiksi kohtaamispaikan yhteiseksi tilaisuudeksi yhteisen näytön ja äänentoiston avulla.

Tietoisku on maksuton.

Ilmoittaudu mukaan 30.10.2023 mennessä tällä Creamailer-lomakkeella.

Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse osallistumislinkki, jossa on mukana tarkempaa tietoa Teams-ohjelman käytöstä. Osallistumislinkki lähetetään tietoiskua edeltävänä päivänä.

Tervetuloa mukaan tietoiskuun!

Lisätietoja:

Anuminja Karhu

Karhu Anuminja

Suunnittelija, rahapelihaittojen ehkäisy 050 918 9430
Katso henkilön esittely