Ensihuoli-koulutus Forssan seudulle

Kun huoli läheisestä herää... osaatko sinä toimia? Ensihuoli-koulutus tarjoaa valmiuksia päihteidenkäytöstä ja pelaamisesta syntyneen huolen puheeksi ottamiseen.

Ensihuoli-koulutuksessa opitaan puhumaan vaikeista asioista kunnioittavalla tavalla, toista rohkaisemalla ja tukemalla. Koulutus on maksuton ja tarkoitettu kaikille. Kohderyhmänä ovat henkilöt, jotka kaipaavat välineitä päihteidenkäytön ja pelaamisen ja näistä syntyneen huolen kohtaamiseen ja puheeksi ottamiseen ihmisenä ihmiselle. Lisäksi koulutukseen voivat osallistua kaikki, joita kiinnostaa mahdollisuus toisten auttamisesta ehkäisevän päihdetyön vapaaehtoistoiminnassa. Ensihuoli ei ole ammattilaiskoulutus.

Tässä Ensihuoli-koulutuksessa on yleisen osion lisäksi tietoa Forssan seudun toiminnasta ja palveluista.

Koulutuksessa saat näkökulmia, ajatuksia ja vinkkejä puheeksi ottamiseen sekä omaan jaksamiseen, tuntemuksien käsittelyyn ja hyvinvointiin.

Koulutus kestää 2 h ja sisältää keskustelua, teoriaa ja käytännön vinkkejä. Kouluttajana toimivat EHYT ry:n asiantuntijat. Jokainen koulutukseen osallistunut saa halutessaan sähköisen osaamismerkin. 

Koulutus toteutetaan Teams-alustalla keskiviikkona 13.11.2024 klo 17-19.

Yhdistykset ja porukat voivat halutessaan seurata koulutusta yhdessä saman ruudun ääreltä. Tällöin yksi ilmoittautuminen riittää. Kirjoitathan tällöin Muita tietoja järjestäjälle -kohtaan tiedon ryhmästä ja arvion sen koosta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset 12.11.2024 mennessä.
Ilmoittaudu tästä (Lyyti-lomakkeella).
Koulutukseen mahtuu 50 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lue lisää Ensihuoli-koulutuksista.

Lisätietoja:

Heli Vaija

Vaija Heli

Asiantuntija, Etelä-Suomi 044 510 0228
Katso henkilön esittely