Smokefree-kilpailu

Smokefree-kilpailu on valtakunnallinen, yläkouluikäisten koulu- ja harrasteryhmien nikotiinittomuuskilpailu. Kilpailuun osallistuminen on helppo tapa käsitellä nikotiinituotteita ja niiden käytön vaikutuksia nuorten kanssa.

Smokefree-kilpailun slogan on ANTI NKTN.

Kenelle?

7., 8. ja 9. luokille ja yläkouluikäisten harrasteryhmille. 

Mitä?

Smokefree-kilpailu on valtakunnallinen nikotiinittomuuskilpailu, jossa yläkouluikäisistä nuorista koostuvat koulu- ja vapaa-ajan harrasteryhmät sitoutuvat yhteisellä päätöksellä olemaan ilman tupakkaa, nuuskaa ja sähkösavuketta 150 päivää kestävän kilpailukauden ajan. Kilpailukauden lopuksi nikotiinittomina pysyneiden ryhmien kesken arvotaan neljä 1000 euron arvoista palkintoa. Mikäli ryhmässä on alle 10 osallistujaa, palkinnon arvo puolitetaan.

Miksi?

Smokefree-kilpailu tukee nuorten parissa tehtävää nikotiinittomuuden edistämistyötä. Kilpailu tarjoaa opettajille ja muille nuorten kanssa toimiville aikuisille tukea ja materiaalia nikotiinituotteiden käytön ehkäisyyn.

Miten?

Kilpailuun osallistuville ryhmille tarjotaan tietoa tupakka- ja nikotiinituotteisiin liittyvistä ajankohtaisista asioista sekä työkaluja teeman käsittelyyn nuorten kanssa. Toimintaa on suomeksi ja ruotsiksi.

Tarkemmat tiedot siitä, kuinka pääset mukaan osallistumaan löydät Smokefreen omilta nettisivuilta!

Lisätietoja

Katri Saarela.

Saarela Katri

Projektipäällikkö, Nikotiinittomuuden asiantuntija 050 438 4227
Katso henkilön esittely

Smokefree somessa

Seuraa Smokefreeta sosiaalisessa mediassa ja saat tietää ensimmäisten joukossa ajankohtaisista asioista! Löydät meidät Facebookista ja Twitteristä.