EHYT mukana Kuntamarkkinoilla 18.-19.9.

Tule sinäkin Kuntamarkkinoille!

Tule tapaamaan meitä Kuntamarkkinoille Kuntatalolle 18-19.9. osastolle OL8 K-kerrokseen ja kuulemaan, miten sote-järjestöt voivat tukea päättäjiä, kuntia ja hyvinvointialueita. EHYT on mukana kuntamarkkinoilla SOSTE Suomen sosiaali- ja terveys ry:n n osastolla.

Keskiviikkona 18.9. Pidämme tietoiskun otsikolla ”Päihdehaittojen ehkäisy kunnissa ja hyvinvointialueilla – mitä pitäisi huomioida?”. Tietoisku pidetään on 3. kerroksen huoneessa A3.25. Päihdehaittojen ehkäisy kunnissa ja hyvinvointialueilla – mitä pitäisi huomioida?

Päihde- ja peliongelmat vaikuttavat yhteiskuntaan valtavasti. Tämä on asia, joka koskettaa kaikkia suomalaisia, ikään tai sosiaaliseen asemaan katsomatta. Päihdepolitiikka on aktiivisia päätöksiä, joilla vaikutetaan ihmisten hyvinvointiin, lasten ja nuorten tulevaisuuteen sekä hyvinvointipalveluiden resurssien riittävyyteen. Ehkäisevällä päihdetyöllä edistetään terveyttä, turvallisuutta ja hyvinvointia vähentämällä päihde- ja pelihaittoja. Ehkäisevä päihdetyö kattaa päihteiden, kuten alkoholin, nikotiinin ja huumausaineiden lisäksi ongelmallisen raha- ja digipelaamisen ehkäisyn sekä haittojen vähentämisen.

Kerromme tietoiskussamme, miten ehkäisevää päihdetyötä tehdään ja miten sillä vaikutetaan. Tarjoamme työkaluja ja tietoa, jonka avulla voidaan tehdä vaikuttavampia päätöksiä ja kehittää paikallisia strategioita päihdehaittojen vähentämiseksi. Oikeilla toimilla on mahdollista sekä lisätä asukkaiden terveyttä ja hyvinvointia että säästää terveys- ja sosiaalikuluissa. Vaikutukset ulottuvat pitkälle tulevaisuuteen.

Tutustu Kuntamarkkinoihin >>