Beställnings- och avtalsvillkor

Vi levererar beställningar per post i den ordning som beställningarna kommer in. Vi levererar beställningar endast till det finska fastlandet (för leverans till Åland eller utomlands kontakta ehyt@ehyt.fi). Leveranstiden är i regel cirka 1 vecka, dock högst 2 veckor. Om det uppskattas att leveransen tar längre än det som meddelats, meddelar vi beställaren om detta. Vid behov kan vi returnera pengarna till kundens konto eller så kan beställaren byta ut produkterna mot produkter av samma pris.

Vi fakturerar leverans- och behandlingsavgifterna enligt följande viktklasser:

ViktLeverans- och behandlingsavgif
0-100 g5 €
101-300 g8 €
301-500 g10 €
501-3000 g15 €
3001-5000 g20 €
5001-7000 g25 €

För en del av våra produkter debiteras inget porto, detta nämns i sådana fall skiljt i webbutiken vid produkten i fråga.

Våra produkter har en bytes- och returrätt på 14 dagar. Om du vill returnera produkterna, kontakta ehyt@ehyt.fi. Beställaren betalar portot vid returer. Produkter som returneras ska vara i säljbart skick.

Alla våra produkter är skattefria.

Betalningssätt

Betalningssätt som godkänns är bank- och kreditkort samt onlinebetalning och MobilePay.

Det är dessutom möjligt att beställa produkter mot faktura. Då lägger vi en faktureringsavgift på 15 euro till beställningen. Produkter som beställts mot faktura är försäljarens egendom fram till det att beställaren har betalat produkterna.

Betalningsförmedlare
Betalningsförmedlingstjänsten utförs och som leverantör står Paytrail Oyj (2122839-7) i samarbete med banker och kreditinstitut. Betalningar med Visa Electron eller MasterCard-kort syns Paytrail Oyj som mottagare i korträkningen och även förmedlar betalningen till köpmannen. Paytrail Oyj har verksamhetstillstånd för betalningsinstitut beviljat av Finansinspektionen. Vid klagomål ber vi er i första hand vara i kontakt med nätbutiken.

Paytrail Oyj
FO-nummer: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/information-om-betalning