Verkkokurssit

Tältä sivulta löydät tietoa nuorisoalan osaamiskeskustoiminnan maksuttomista ja kaikille avoimista verkkokursseista.

Ihminen tekee täitä kannettavalla tietokoneella ulkona.

Mitä?

EHYT ry:n nuorisoalan osaamiskeskustoiminta tarjoaa nuorisoalan ammattilaisille maksuttomia non-stop verkkokursseja ehkäisevän päihdetyön tueksi. Kursseille ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan osallistuminen vaatii vain sivustolle rekisteröitymisen ja käyttäjätunnuksen luomisen. Verkkokurssit toteutetaan Moodle-verkko-oppimisalustalla, ja kurssit on mahdollista suorittaa joustavasti oman aikataulun mukaisesti.

Rekisteröidy ilmaiseksi verkkokurssialustalle ja tutustu kurssisisältöihin osoitteessa ehytkouluttaa.fi.

Verkkokurssialustalta löydät myös muiden EHYT ry:n hankkeiden tuottamia verkkokursseja, joille on mahdollista osallistua.

Kenelle?

Verkkokurssit ovat kaikille avoimia.

Hinta

Kaikki verkkokurssit ovat maksuttomia.

Käynnissä olevat non-stop kurssit:

TEEMAKURSSI NUORISOALAN AMMATTILAISILLE: Lääkkeiden päihdekäyttö

Kurssin tavoitteena on antaa nuorisoalan ammattilaisille perustietoa lääkkeiden päihdekäytöstä sekä saada osallistuja pohtimaan ilmiötä ja vaikuttamisen mahdollisuuksia oman työnsä kannalta. Kurssin opiskeluun menee aikaa noin 2 tuntia. Opiskelu pohjautuu itsenäisiin tehtäviin ja itseopiskeluun.  

RYHMÄILMIÖ

Ryhmäilmiö-kurssilta saat välineitä nuorten ryhmien ohjaukseen ja ideoita erilaisten teemallisten ryhmätuokioiden järjestämiseen. Opit ymmärtämään ja tukemaan ryhmien kehitystä ja niiden eri vaiheita mm. erilaisilla ryhmäyttävillä harjoitteilla. Kurssin opiskeluun menee aikaa n. 4 tuntia. Opiskelu pohjautuu itsenäisiin tehtäviin ja itseopiskeluun.  

Lisätietoja verkkokursseista

Niina Himanka.

Himanka Niina

Ehkäisevän päihdetyön asiantuntija 050 549 8714
Katso henkilön esittely
Mika Piipponen

Piipponen Mika

Ehkäisevän päihdetyön asiantuntija 050 400 1463
Katso henkilön esittely