Etsimme ehkäisevän päihdetyön alueellista asiantuntijaa Pohjanmaalle

Kädet yhdessä.

Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry on valtakunnallinen asiantuntija- ja kansalaisjärjestö, joka ehkäisee alkoholista, tupakasta, huumausaineista ja pelaamisesta aiheutuvia haittoja.

Haluatko kehittää ehkäisevää päihdetyötä yhdessä järjestöjen, kuntien ja hyvinvointialueiden kanssa? Tykkäätkö kouluttaa? Sykkiikö sydämesi vapaaehtoistoiminnalle? Oletko kotonasi verkostoissa? Onko sinulla kokemusta hyvinvoinnin ja terveyden edistämisestä tai ehkäisevästä päihdetyöstä?

Tule meille töihin! 

Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry on valtakunnallinen asiantuntija- ja kansalaisjärjestö, joka ehkäisee alkoholista, tupakasta, huumausaineista ja pelaamisesta aiheutuvia haittoja.

Mitä työ sisältää?

Haemme nyt Pohjanmaan alueelle alueellista asiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Alueellisen asiantuntijan tehtäviin kuuluvat ehkäisevän päihdetyön monipuoliset asiantuntijatehtävät, viestintä ja vaikuttamistyö sekä yhteistyö eri toimijoiden kanssa. EHYTin alueellisen toiminnan koordinointi ja kehittäminen kuuluvat myös tehtävänkuvaan. Vaikka työ on itsenäistä niin et jää yksin, sillä tukenasi on innostava ja yhteisöllinen alue- ja järjestötoiminnan yksikkö sekä koko EHYTin asiantuntijajoukko.

Työalueenasi on Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa ja Etelä-Pohjanmaa. Toimisto sijaitsee Seinäjoella Järjestötalolla ja työtä on mahdollisuus tehdä myös etänä. Työ vaatii ajoittain myös matkustusvalmiutta.

Minkälaista osaajaa etsimme?

Haemme ennen kaikkea ehkäisevästä päihdetyöstä innostunutta ja jo kokemusta omaavaa henkilöä. Sinulta löytyy viestinnän osaamista sekä kouluttajakokemusta. Tehtävässä vaaditaan itsenäistä ja ulospäin suuntautuvaa työotetta. Eduksi katsotaan kokemus kansalaisjärjestötoiminnasta sekä ruotsin kielen osaaminen.

Näiden ominaisuuksien lisäksi etsimme mukavaa tyyppiä alueelliseen tiimiimme, jossa töitä tehdään tavoitteellisesti ja kannustavalla fiiliksellä. 

Miksi tulisit meille?

EHYTissä työskentely on merkityksellistä: teemme työtä edistääksemme hyvinvointia ja vähentääksemme päihdehaittoja. Tarjoamme kiinnostavan tehtävän terveyden edistämisen ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen kentällä. Työajat ovat joustavat ja meillä on mahdollisuus myös etätyön tekemiseen. Panostamme työn jatkuvaan kehittämiseen, työntekijöidemme hyvinvointiin ja osaamisen vahvistamiseen. EHYT on savuton ja perheystävällinen työpaikka. Työyhteisömme koostuu noin 80:stä alan ammattilaisesta: meillä on hyvä yhteishenki ja erinomainen henkilöstötyytyväisyys. Keskustoimistomme sijaitsee Helsingin Vallilassa.

Miten haet meille?

Odotamme hakemuksia ansioluetteloineen viimeistään 7.8.2024 mennessä, hakulomakkeen kautta. Työssä sovelletaan sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta. Palkka asettuu 3000 e/kk – 3400 e/kk välille. Voit myös esittää palkkatoiveesi halutessasi. Toiveena on, että uusi asiantuntijamme pääsisi aloittamaan tehtävässään syyskuun aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Jiri Damski, jiri.damski@ehyt.fi, 040 450 9077

Hakulomakkeeseen >>

Lisätietoa: www.ehyt.fi