Etsimme aluekoordinaattorille sijaista

Tyttö ja poika antavat toisilleen yläfemman meren rannalla.
Kuva: Jukka Rapo / EHYT ry

Haluatko kehittää ehkäisevää päihdetyötä yhdessä järjestöjen ja kuntatoimijoiden kanssa? Tykkäätkö kouluttaa? Sykkiikö sydämesi merkitykselliselle vapaaehtoistoiminnalle? Oletko kotonasi verkostoissa? Haluaisitko olla mukana tulevien hyvinvointialueiden kehittämisessä? Onko sinulla kokemusta hyvinvoinnin ja terveyden edistämisestä? Tule meille töihin!

Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry on valtakunnallinen asiantuntija- ja kansalaisjärjestö, joka ehkäisee alkoholista, tupakasta, huumausaineista ja pelaamisesta aiheutuvia haittoja. Nyt etsimme Keski-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueesta vastaavalle aluekoordinaattorille sijaista vuoden 2022 loppuun asti. Toimisto sijaitsee Seinäjoella Järjestötalolla ja työtä on mahdollisuus tehdä etätyönä. Työ alkaa mahdollisimman pian. 

Mitä työ sisältää?

Vastaat EHYTin alueellisen toiminnan koordinoinnista ja kehittämisestä kolmen pohjalaismaakunnan alueella.

Työhösi kuuluu EHYTin toiminnasta ja laajemminkin ehkäisevän päihdetyön mahdollisuuksista viestimistä ja markkinointia alueellasi. Koulutat ammattilaisia, järjestötoimijoita ja vapaaehtoisia yhdessä kollegoittesi kanssa. Vaikutat verkostoissa edistäen ehkäisevän ja päihdetyön toteutumista ja järjestöjen vaikutusmahdollisuuksia.

Pääset vaikuttamaan työsi sisältöön, ja saat mahdollisuuksia verkostoitua sekä kehittyä ehkäisevän päihdetyön asiantuntijana. Tukenasi on innostava ja yhteisöllinen alue- ja järjestötoiminnan yksikkö sekä koko EHYTin asiantuntijajoukko.

Vastuualueisiisi kuuluvat työskentely erilaisissa ehkäisevän päihdetyön ja hyvinvoinnin kehittämisen verkostoissa maakunnallisesti ja seudullisesti, sekä kuntien ja alueellisten toimijoiden tukeminen ehkäisevän päihdetyön toteutuksessa. Suunnittelet ja toteutat ehkäisevän päihdetyön koulutuksia ja tapahtumia ensisijaisesti yhdessä alue- ja järjestöyksikön ja alueellisten verkostojesi kanssa. Tuet oman alueen vapaaehtoisten, kuten ihanien verkkomummola-Murusten, sekä jäsenjärjestöjen työtä.

Minkälaista osaajaa etsimme?

Haemme ennen kaikkea ehkäisevästä päihdetyöstä innostunutta ja kehittämismyönteistä henkilöä. Sinulla on tehtävään sopiva koulutus mielellään korkeakoulusta ja jo useampien vuosien työkokemus. Tehtävässä vaaditaan itsenäistä ja ulospäin suuntautuvaa työotetta, sekä rohkeutta ja kykyä kohtaamiseen ja kouluttamiseen. Hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot, halua tehdä laajaa yhteistyötä eri toimijoiden ja verkostojen kanssa sekä kyky pitää käsissäsi useammatkin langat auttavat menestymään tehtävässä.Kaksikielisyys tukee alueella toimimista.

Näiden ominaisuuksien lisäksi etsimme mukavaa tyyppiä tiimiimme, jossa töitä tehdään vastuullisesti ja kannustavalla fiiliksellä. 

Miksi tulisit meille?

EHYTissä työskentely on merkityksellistä: teemme työtä edistääksemme hyvinvointia ja vähentääksemme päihdehaittoja. Tarjoamme näköalapaikan terveyden edistämisen ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen kenttään. Työajat ovat joustavat ja meillä on mahdollisuus myös etätyön tekemiseen. Panostamme työn jatkuvaan kehittämiseen, työntekijöidemme hyvinvointiin ja osaamisen vahvistamiseen. EHYT on savuton ja perheystävällinen työpaikka. Työyhteisömme koostuu noin 80 ammattilaisesta, meillä on hyvä yhteishenki ja erinomainen henkilöstötyytyväisyys. Keskustoimistomme sijaitsee Helsingissä.

Miten haet meille?

Odotamme hakemuksia ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 7.12. mennessä hakulomakkeen kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana eli tehtävä voidaan täyttää heti sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Alue- ja järjestötyön päällikkö Hanna Heikkilä, p. 050 567 3270, sekä aluekoordinaattori Miia Hietaniemi, p. 050 571 4818. Soittoajat: 26.11. klo 12-15 sekä 2.12. klo 14-16.

HAKULOMAKKEESEEN>>