Keskustelua nikotiinituotteista osa 2 – opetusmateriaali

Keskustelua nikotiinituotteista osa 2 on EHYT ry:n tuottama valmis opetusmateriaali, jota voi hyödyntää päihdekeskusteluissa tai osana opetusta. Materiaali on suunnattu yläkoulun- ja toisen asteen opiskelijoille, sopii sekä lähi- että etäopetukseen. Materiaali on jatkoa osalle 1 ja käsittelee nikotiinituotteiden vaikutuksia ympäristöön sekä tupakkateollisuuden piilomarkkinointitaktiikoita.

Pakettiin kuuluu PowerPoint -esitys sekä opettajan opas, jossa ohjeet aiheen käsittelyyn. Esityksen pohdintatehtävät käydään yhdessä läpi keskustellen. Tutustu oppaaseen etukäteen, josta saat paljon tietoa ja vinkkejä kuinka viedä opetusta ja keskustelua eteenpäin.

Lataa materiaalit
Keskustelua nikotiinituotteista osa 2 - opettajan opas ( 19,50 Mt, pdf ) Lataa
Keskustelua nikotiinituotteista osa 2 - oppitunnin esitys_s ( 17,76 Mt, pptx ) Lataa
Materiaalit ovat ilmaiseksi ladattavissa oheisista linkeistä.

Kuvaus

Ladattavat materiaalit ovat tarkoitettu opettajille ja muille nuorten ryhmiä vetäville, päihdekasvatuksen tueksi. Materiaaliin kuuluu PowerPoint -esitykset sekä opettajan opas. Tutustu oppaaseen etukäteen, josta saat paljon tietoa ja vinkkejä kuinka viedä opetusta ja keskustelua eteenpäin.

Materiaali on suunnattu yläkoulun- ja toisen asteen opiskelijoille. Tutustu myös muihin opetusmateriaaleihin! Aiheina mm.

  • Kannabis
  • Alkoholi
  • Nikotiinituotteet