Webinaari: Miltä voisi näyttää huumausainepolitiikan tulevaisuus?

Kuvassa jalka astumassa katuun maalatun nuolen suuntaan.

Ehkäisevän päihdetyön järjestöverkosto (EPT-verkoston) kutsuu sinut kansainväliseen kesäwebinaariin, jossa keskustellaan huumausainepolitiikan vaihtoehdoista ja tulevaisuudesta. Webinaari järjestetään 21.6. kello 16-18 etäyhteydellä.

Ehkäisevän päihdetyön järjestöverkosto (EPT-verkoston) kutsuu sinut kansainväliseen kesäwebinaariin, jossa keskustellaan huumausainepolitiikan vaihtoehdoista ja tulevaisuudesta. Tapahtuma on osa maailmanlaajuista Support. Don’t Punish -päivää, jota vietetään kesäkuun 26. päivä.

Huumausainepolitiikka on ollut vilkkaan keskustelun aiheena eri puolella maailmaa viime vuosina. Vallitsevaa politiikkaa ovat kyseenalaistaneet niin huumeita käyttävät ihmiset itse ja heidän läheisensä kuin kansainväliset organisaatiot ja politiikan asiantuntijat. EPT-verkoston webinaari tuo aiheen äärelle kaksi kansainvälisesti tunnettua huumausainepolitiikan vaikuttajaa, Neil Woodsin ja Arild Knutsenin, jotka ovat ajaneet politiikan muutosta omissa maissaan ja kansainvälisillä keskustelufoorumeilla.

EPT-verkoston Huumetyöryhmän järjestämän keskustelun aiheina ovat vallitsevan huumausainepolitiikan tämänhetkiset haasteet ja ongelmat, kansainvälisen huumausainepolitiikan keskeiset kehityskulut ja -trendit sekä huumeita käyttävien ihmisten asema ja oikeudet huumausainepolitiikassa. Knutsenia ja Woodsia haastattelee teemoista EPT-verkoston koordinaatiossa asiantuntijana työskentelevä Riikka Perälä. Tilaisuuden puheenjohtajana toimii Mirka Vainikka Irti Huumeista ry:stä, joka pitää tilaisuuden aluksi myös lyhyen alustuksen Suomen tämänhetkisestä tilanteesta.

Lue lisää: www.ept-verkosto.fi/blog-post/ilmoittaudu-kesawebinaariin-milta-voisi-nayttaa-huumausainepolitiikan-tulevaisuus/

Lisätietoja: