Verkkofoorumi jäsenyhdistyksille

Ihmisiä tapahtuman kahvitauolla.

Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry järjestää jäsenyhdistyksilleen Verkkofoorumin, joka on tullut tutuksi jo kahtena edeltävänä vuonna. Teemana tänä vuonna on Ehkäisevän päihdetyön yhdistystoiminta tulevaisuudessa. Mukaan ovat tervetulleita kaikki EHYTin jäsenyhdistykset vapaaehtoisineen. Verkkofoorumin lisäksi jäsenyhdistyksille järjestetään paikallisia aluefoorumitapaamisia, joiden tiedot löytyvät tapahtumakalenterista.

Verkkofoorumi järjestetään 13.10.2022 klo 17–19 Teams-alustalla. Illan aikana pureudumme ehkäisevän päihdetyön nykyiseen toimintaympäristöön ja luomme katsauksen tulevaan toimintakenttäämme. Yhdessä pohdimme millaisia eväitä EHYTin jäsenyhdistykset tarvitsevat tulevaisuudessa ja millaiset seikat tukevat yhdistysten toimintaa myös tulevaisuudessa. Illan aikana tutustumme myös EHYTin eri osastojen tuottamiin aineistoihin ja siihen, miten jäsenyhdistykset voivat hyödyntää näitä omassa toiminnassaan. 

Ohjelma: 

16.45 Linjat aukeavat 

17.00 Tilaisuuden avaus, alue- ja järjestötyön osastopäällikkö Hanna Heikkilä 

17.02 Millaisessa toimintaympäristössä EHYT toimii?, toiminnanjohtaja Marja Pakarinen   

17.15 Tietoa ja yhteistyötä: EHYTin toiminta eri elämänvaiheisiin, EHYTin osastopäälliköt  Ilmo Jokinen, Hanna Heikkilä ja Heikki Luoto 

17.45 Kysymyksiä ja keskustelua, järjestöasiantuntija Soile Törrönen 

17.55 Tauko   

18.05 Pienryhmätyöskentely: Yhdistysten onnistumisia tulevaisuudessa,  EHYTin alueelliset asiantuntijat 

18.40 Ehkäisevän päihdetyön kampanjat osana yhdistysten toimintaa, asiantuntija Nikki Pesonen  

18.50 Hadiya-hankkeen tervehdys, koulutussuunnittelija Malika Diouani 

18.55 Päätössanat, alue- ja järjestötyön osastopäällikkö Hanna Heikkilä  

Ilta järjestetään Teams-yhteydellä. Osallistumiseen tarvitaan joko Teams-sovellus tai Google Chrome -verkkoselain. Teams-sovelluksen lataaminen on maksutonta. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse ennen tilaisuutta. Alueelliset asiantuntijat auttavat mielellään mahdollisissa osallistumiseen liittyvissä teknisissä kysymyksissä, myös tilaisuuden aikana. 

Ilmoittautuminen 11.10.2022 mennessä tällä lomakkeella (Lyyti-lomake).

Lisätietoja:

Törrönen Soile

Järjestöasiantuntija 040 526 7201
Katso henkilön esittely