SELVIS – Kokemuksia selkokielisiltä pelikasvatuksen oppitunneilta

Selvis hahmot pelaa tietokoneella ja haaveilee rahasta.

Uudet SELVIS-oppitunnit ovat juuri julkaistu Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry:n verkkosivuilla. Opetushenkilökunta voi hyödyntää oppituntimateriaaleja ilmaiseksi yläkoulujen ja toisen asteen ryhmien kanssa, joissa on kehitysvammaisia ja erityistä tukea tarvitsevia oppilaita. Tutustu selkokielisiin oppitunteihin digipelaamisesta ja oppituntiin rahapelaamisesta.

Tilaisuudessa käsitellään uusia SELVIS-oppitunteja digi- ja rahapelaamisesta sekä niihin liittyvää kehitystyötä. Kehitystyö on pitänyt sisällään mm. alkuvuodesta toteutetun kyselyn ammattilaisille sekä oppituntien pilotointia kuudessa eri oppilaitoksessa. Kuulet koulutussuunnittelija Milla Ruuskan havaintoja oppituntien keskusteluista nuorten kanssa sekä mitä hän kokee tärkeäksi ottaa huomioon, kun keskustelee pelaamisesta selkokielellä. 

Ilmoittaudu tapahtumaan, vaikka ajankohta ei sopisi sinulle – tapahtuma tallennetaan

Ilmoittautuminen mahdollistaa osallistumisen online-tapahtumaan Microsoft Teamsisssä tai katsomaan tapahtuman tallenteen jälkikäteen. Tallenne on katsottavissa kahden viikon ajan tapahtumasta. Linkki tallenteeseen lähetetään kaikille ilmoittautuneille. Ilmoittaudu kuitenkin viimeistään maanantaina 6.11.

Kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan

Tapahtuma on suunnattu ammattilaisille, jotka toimivat kehitysvammaisten nuorten (yläkoulu ja toinen aste) parissa. Tapahtumaan ovat tervetulleita myös kehitysvammaisten nuorten huoltajat, pedagogiikan sekä sosiaali- ja terveysalan opiskelijat sekä muut aiheesta kiinnostuneet.

Lisätietoja: